Τόσο θα κοστίσει στην Μπαρσελόνα ο Μαρτίνεθ

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι ψηλά στην λίστα της Μπαρτσελόνα για τον αντικαταστάτη του Ρόναλντ Κούμαν, αλλά οι Καταλανοί πρέπει να πληρώσουν αποζημίωση για τον προπονητής της Εθνικής ομάδας του Βελγίου.

Η Μπαρτσελόνα έχει μία λίστα υποψήφιων προπονητών για τον αντικαταστάτη του Ρόναλντ Κούμαν, όμως το οικονομικό παίζει σημαντικό ρόλο, ειδικά λόγω των τεράστιων χρεών της ομάδας. 

Σύμφωνα με την «Sport» αν η Μπαρτσελόνα θέλει να συμφωνήσει με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, θα πρέπει να πληρώσει το ποσό του 1.8 εκ. ευρώ στην Ομοσπονδία του Βελγίου ως αποζημίωση, ένα νούμερο το οποίο μπορεί να καλύψει η ομάδα της Βαρκελώνης.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στην περίπτωση του Κούμαν, με τον ίδιο τον Ολλανδό τεχνικό να πληρώνει 6 εκ. ευρώ ως αποζημίωση. Βέβαια στο συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα είχε βάλει όρο πως αν δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του για την τρίτη σεζόν, τότε οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να του πληρώσουν 6 εκ. ευρώ ως αποζημίωση αλλά και να καταβάλλουν και το ποσό των 6 εκ. ευρώ που είχε πληρώσει ο ίδιος για να φύγει από την Εθνική Ολλανδίας. 

Το σύνολο λοιπόν βγαίνει 12 εκ. ευρώ, ποσό που αδυνατεί να πληρώσει αυτή την περίοδο η Μπαρτσελόνα, γι' αυτό και δεν έχει παρθεί ακόμα η οριστική απόφαση για την απομάκρυνση του Κούμαν. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο