Νεϊμάρ για το «The Perfect Chaos»: «Η ζωή μου είναι το απόλυτο χάος»

Ο Νεϊμάρ με αφορμή την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του-εντός και εκτός γηπέδων- στο Netflix, «The Perfect Chaos», μίλησε στο ESPN, τονίζοντας ότι, θα μπορούσε να αλλάξει τη γνώμη πολλών γι αυτόν.

 «Γιατί το όνομα «The Perfect Chaos» (σ.σ: το απόλυτο χάος); Απλώς επειδή η ζωή μου είναι  το απόλυτο χάος. Ήταν πάντα. Από τότε που ήμουν 6 μηνών είχα ένα ατύχημα με τους γονείς μου και καλά από εκεί ξεκίνησε το χάος. Αφού αναρρώσαμε μετά δεν μου συνέβη τίποτα. Έπειτα αφού έγινα ποδοσφαιριστής και φυσικά πέρασα πολύ χαρούμενες στιγμές, αλλά είχα ακόμα πολύ χάος στη ζωή μου. Αλλά σε όλο αυτό το χάος, τα πράγματα πήγαν τέλεια γιατί έχω μια πολύ όμορφη ζωή, και είμαι ευγνώμων για όλα: για την οικογένειά μου, για όλους τους φίλους μου, για όλα όσα έχει κάνει ο Θεός στη ζωή μου και γι' αυτό πιστεύω ότι αυτός ο τίτλος είναι τέλειος γιατί είχα πολλά προβλήματα, αλλά τα πράγματα πήγαν καλά», τόνισε ο διάσημος Βραζιλιάνος.

 «Οι αγαπημένοι μου με ξέρουν και αυτό είναι σημαντικό για μένα. Όσο για όσους δεν με ξέρουν και λένε κάθε πιθανό κακό για μένα, προσπαθώ να τους αγνοήσω. Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν πραγματικά τον πραγματικό μου. Μόνο οι πιο στενοί μου φίλοι, η οικογένειά μου, κάποιοι συμπαίκτες και τώρα νιώθω ότι μπορώ να πω περισσότερα για τη ζωή μου. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό το ντοκιμαντέρ θα αλλάξει τη γνώμη πολλών ανθρώπων», πρόσθεσε.

 «Νομίζω ότι είμαι δυνατός τώρα. Είμαι δυνατός όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά, γιατί είχα να αντιμετωπίσω μεγάλη πίεση. Ο λόγος ήταν ποιος είμαι, πού έπαιξα, από πού κατάγομαι και πολλά άλλα. Αλλά τώρα το μυαλό μου είναι πιο δυνατό. Έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Όχι μόνο μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο, αλλά και να επικεντρωθώ στην ψυχική μου ευεξία.»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο