Στις 12 Σεπτεμβρίου στη Ριζούπολη ο τελικός - Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Super League!

Ο κύβος ερρίφθη. o τελικός ορίστηκε στις 12 Σεπτεμβρίου με ψήφους 10-4 και 1 παρών. Εδρα η Ριζούπολη με... εναλλακτική το Πανθεσσαλικό. Αναβάλλεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στη μαραθώνια Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίασε από το απόγευμα της Δευτέρας, αποφασίστηκε ο ορισμός του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, για το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, όπως αποκαλύπτει το SDNA.

Η απόφαση πάρθηκε παρά τις έντονες αντιδράσεις της Λίγκας που έχει ορίσει για τη συγκεκριμένη ημερομηνία την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τώρα θα πρέπει να την αναβάλει - μεταθέσει χρονικά. Στην ψηφοφορία που έγινε 10 ψήφισαν υπέρ, 4 κατά (οι εκπρόσωποι της λίγκας) και ένα παρών.

Σε ό,τι αφορά την έδρα, ο τελικός θα γίνει στη Ριζούπολη, Το νεότερο όμως αφορά ότι αν η Αστυνομία ανάψει κόκκινο, όπως έκανε πριν από ένα μήνα περίπου, τότε η δεύτερη επιλογή είναι το Πανθεσσαλικό του Βόλου!

Με νέα ρόστερ ο τελικός αλλά η FIFA θα πάρει την τελική απόφαση!

Εκτενής συζήτηση για το θέμα των ρόστερ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλλάδας που θα διεξαχθεί στις 12/9 στη Ριζούπολη, υπήρξε στην μαραθώνια Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, καταλήγοντας όμως ότι ο κανονισμός αναφέρει πως πρέπει να παίξουν με τα νέα ρόστερ.

Κάτι που ήταν και ο αρχικός στόχος του Ολυμπιακού.

Ωστόσο την Τρίτη 1/9 θα σταλεί ερώτημα στη FIFA. Ο κανονισμός της FIFA αναφέρει ότι μέχρι τις 31/8 οι ομάδες θα αγωνίζονται με τα περυσινά ρόστερ. Μετά την αναβολή λοιπόν του τελικού στις 30/8, ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε: Να αγωνιστούν οι δυο ομάδες με τα νέα ρόστερ. Ωστόσο την τελική απόφαση θα τη λάβει η FIFA μετά από σχετικό ερώτημα που θα απευθύνει η ΕΠΟ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο