Ο Κουλούρης προσέφερε 2.000 μάσκες!

 Ο Ευθύμης Κουλούρης προσέφερε υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες του Δήμου Σκύδρας, με την Δήμαρχο κ.Ιγνατιάδου να ευχαριστεί τον Έλληνα διεθνή.

Υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες του Δήμου Σκύδρας όπου και κατάγεται πρόσφερε ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο Έλληνας επιθετικός την Πέμπτη (07/5) έκανε δωρεά δύο κιβώτια με 2.000 υγειονομικές μάσκες προστασίας προσώπου.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Σκύδρας αναφέρει:

Ο Δήμος Σκύδρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης μιας ακόμη ευγενικής συνεισφοράς συμπολίτη μας στον αγώνα της αντιμετώπισης της πανδημικής κρίσης.

Πρόκειται για την πράξη του συνδημότη μας και διεθνή ποδοσφαιριστή Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος την Πέμπτη 7 Μαΐου παρέδωσε στη Δήμαρχο, Κατερίνα Ιγνατιάδου, δύο κιβώτια με 2.000 υγειονομικές μάσκες προστασίας προσώπου.

Η Δήμαρχος εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της για την επίσκεψη και την ευγενική προσφορά του νεαρού συμπολίτη μας ο οποίος μας κάνει περήφανους με τις σημαντικές διακρίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα, στην εθνική ομάδα και στο εξωτερικό.

Η ενέργεια του αυτή, επεσήμανε η Δήμαρχος, αντικατοπτρίζει κι αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία και την αλληλεγγύη της νεολαίας μας και ταυτόχρονα μας κάνει δικαιωματικά κι έμπρακτα να νιώθουμε όλοι μας υπερήφανοι κι αισιόδοξοι.

Η Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τον Ευθύμη Κουλούρη και τον πατέρα του που ήταν παρών, του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και να συνεχίσει και να διευρύνει την εύστοχη κι επιτυχημένη του πορεία.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο