«Και νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική Ελλάδος»

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική ομάδα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Άρη Ασβεστά που μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά από τεστ που έγιναν στους παίκτες που συμμετείχαν στην αποστολή της ομάδας για το ματς στο Κόσοβο, διαπιστώθηκε ότι άλλος ένας διεθνής είναι θετικός στον ιό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, θα πρέπει να υποβληθούν σε νέα τεστ οι διεθνείς μας πριν ενσωματωθούν στις αποστολές των ομάδων τους, ενώ ο ασθενής ποδοσφαιριστής θα μπει σε απομόνωση από 7 έως 14 ημέρες, ανάλογα με τα τεστ που θα κάνει και το αν είναι συμπτωματικός ή ασυμπτωματικός.

Το θέμα με τους υπόλοιπους διεθνείς που έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, είναι ότι σε 4 ημέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα, ενώ σε 5 ημέρες διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο, πρέπει να βρεθούν 3 ή περισσότερα θετικά δείγματα την παραμονή του αγώνα για να αναβληθεί ένα ματς, ενώ όλοι όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον ασθενή, μπαίνουν για 10 ημέρες σε "αυξημένη ενεργητική επιτήρηση" (περιορισμός κοινωνικών επαφών και μετακινήσεων, απαγόρευση φιλικών αγώνων κ.α.)

Πηγή: sport-fm.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο