«Μολυσμένο Μουντιάλ πριν καν ξεκινήσει...»

Η FIFA δέχθηκε νέο καίριο πλήγμα με τα νέα ονόματα και τις δωροδοκίες που αποκαλύφθηκαν από την αμερικανική δικαιοσύνη, με μεγάλα Media του κόσμου να κάνουν λόγο για... μολυσμένο Μουντιάλ του 2022 και να εκφράζονται απορίες για το γεγονός πως δεν έχει τεθεί ζήτημα μη διεξαγωγής.

Έπειτα από τα νέα στοιχεία που ανακάλυψε και δημοσιοποίησε η US Department of Justice αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο ανατέθηκαν σε Ρωσία και Κατάρ τα Παγκόσμια Κύπελλα του 2018 και το 2022, η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει δεχθεί νέο πλήγμα αναφορικά με πρώην μέλη της και τον τρόπο που ενεργούσαν με συμφωνίες κάτω απ' το τραπέζι.

«Όταν όλα γκρεμίζονται αυτή τη στιγμή, θα υπάρξει κανείς άραγε που θα “πενθήσει” για την απώλεια του Μουντιάλ αν τελικά ακυρωθεί; Είναι μολυσμένο πριν καν ξεκινήσει...» σχολίασε για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ο Όλιβερ Χολτ της Daily Mail, με τον Σιντ Λοου του ESPN ν' αναφέρει από την πλευρά του: «Κι ακόμα συνεχίζουν! Υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος για να πάρει κάποιος την απόφαση να μη γίνει αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο κι όμως δεν έχει υπάρξει ούτε μια τέτοια σκέψη στους ανθρώπους που θα έπρεπε να το έχουν βάλει στο μυαλό τους...».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο