«Ιδανικό για τον τελικό του Μουντιάλ 2030 το ΟΑΚΑ»

Ο Υπουργός Αθλητισμού της Βουλγαρίας, Κράσεν Κράλεβ, γνωστοποίησε πως η χώρα του προτίθεται να διαθέσει 4 μεγάλα γήπεδα για διεξαγωγή αγώνων στο Μουντιάλ του 2030 και έδειξε την προτίμησή του να διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός αλλά και η τελετή έναρξης στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ!

Το θέμα με τις σκέψεις συνδιοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030 από τις Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία και Ελλάδα συνεχίζονται μέχρι και την εκπόνηση ενός λεπτομερούς σχεδίου που θα παρουσιαστεί και κατατεθεί ανάμεσα στις υπόλοιπες υποψηφιότητες.

Σύμφωνα με νέες δηλώσεις από τον Υπουργό Αθλητισμού της Βουλγαρίας, Κράσεν Κράλεβ, το ΟΑΚΑ θα ήταν το ιδανικό στάδιο για τη διεξαγωγή της τελετής έναρξης αλλά και του μεγάλου τελικού, σε περίπτωση φυσικά που όλα κυλήσουν ομαλά, υπάρξει επίσημη υποψηφιότητα των βαλκανικών χωρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030 και κερδίσουν την διοργάνωση...

«Εμείς ως Βουλγαρία, όσον αφορά τη συμμετοχή μας στην υποψηφιότητα για το Μουντιάλ του 2030 με τις Σερβία, Ρουμανία και Ελλάδα, τονίζουμε ότι σκοπεύουμε να διαθέσουμε 4 στάδια. Το εθνικό, που βρίσκεται στη Σόφια, άλλο ένα στην πρωτεύουσα και δυο γήπεδα σε Βάρνα και Πλόβντιβ.

Το ΟΑΚΑ στην Αθήνα, είναι το προτιμότερο για να διεξαχθεί εκεί η τελετή έναρξης αλλά και ο μεγάλος τελικός του θεσμού» ήταν τα λόγια του Κράλεβ!

Από: gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο