Οργισμένη απάντηση σε Μέσι!

Oργισμένη απάντηση της CONMEBOL σε όσα είπε ο Λιονέλ Μέσι περί... στησίματος του Κόπα Αμέρικα υπέρ της Βραζιλίας.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποβλήθηκε, για λόγο που κανείς δεν κατάλαβε, στο 37ο λεπτό του μικρού τελικού της διοργάνωσης κόντρα στη Χιλή και μετά το τέλος της αναμέτρησης ξέσπασε εναντίον της Συνομοσπονδίας της Λατινικής Αμερικής λέγοντας: 

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλη η διαδικασία είναι "στημένη" για την Βραζιλία. Δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της διεφθαρμένης κατάστασης λόγω της απουσίας σεβασμού προς την ομάδα μας».

Καθώς οι δηλώσεις του Μέσι προκάλεσαν παγκόσμιο χαμό, η CONMEBOL του απάντησε ότι πρόκειται για κατηγορίες εντελώς αβάσιμες και απαράδεκτες. 

«Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες χάνεις. Βασικός κανόνας του fair play είναι να αποδέχεσαι με σεβασμό κάθε αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει και για τις διαιτητικές αποφάσεις. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι. Είναι απαράδεκτο, με αφορμή περιστατικά που αφορούν μεμονωμένα άτομα σε μια διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν δώδεκα εθνικές ομάδες, όλες υπό ίσους όρους, να εκτοξεύονται κατηγορίες αβάσιμες, που στερούνται αλήθειας και θίγουν το Κόπα Αμέρικα» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση. 

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο