Οι αριθμοί δείχνουν Βραζιλία μέχρι τώρα στο Κόπα Αμέρικα

Τα στατιστικά της μέχρι τώρα διοργάνωσης του Κόπα Αμέρικα 2019

Το Κόπα Αμέρικα βρίσκεται σε εξέλιξη με την διαδικασία της προημιτελικής φάσης να ολοκληρώνεται σήμερα. Ήδη στα ημιτελικά έχει καταλήξει το ένα ζευγάρι ότι θα είναι το Βραζιλία - Αργεντινή ενώ στο άλλο έχει κλείσει θέση ήδη η Χιλή περιμένοντας τον νικητή του Ουρουγουάη - Περού.

Εμείς θα κάνουμε μια ανάλυση στατιστικών σήμερα, της μέχρι τώρα διοργάνωσης, για να δούμε ποιά ομάδα είναι η πιο ευνοημένη από τους αριθμούς μέχρι στιγμής, όπως μας τους δίνει η πλατφόρμα του Wyscout. Αυτό θα λύσει και κάποιες απορίες για το ζευγάρι Βραζιλία - Αργεντινή, για όσους μπορεί να αμφιβάλουν για το ποιά ομάδα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και αξίζει να περάσει στον τελικό. Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, η Βραζιλία είναι η ευνοούμενη όλων των στατιστικών μέχρι τώρα και θα το δείτε πιο κάτω αναλυτικά στους πίνακες του Wyscout.

 

Ξεκινάμε με την κατοχή που υπερέχει η Βραζιλία ενώ η Αργεντινή βρίσκεται στην 4η θέση:

 

 

Στις πάσες υπερέχει κατά πολύ η Βραζιλία με πολύ μεγαλύτερο αριθμό σε σχέση με την 2η Αργεντινή:

 

Η υπεροχή της Βραζιλίας στις πάσες φαίνεται και στις ατομικές αφού οι 4 πρώτοι παίκτες της διοργάνωσης είναι Βραζιλιάνοι:

 

Στον αριθμό σουτ προς το τέρμα, υπερέχει πάλι η Βραζιλία στην 1η θέση, με την Αργεντινή στην 2η θέση:

 

Και τέλος, στην 1η θέση πάλι η Βραζιλία στις επιτυχημένες ατομικές ενέργειες με την Αργεντινή στην 2η θέση πολύ πίσω:

Όλα τα πιο πάνω μας δείχνουν την Βραζιλία σαν μια ομάδα που παρουσιάζεται σαν καλύτερο σύνολο, με καλύτερες μονάδες και γενικά να είναι πιο παραγωγική σαν ομάδα στην μέχρι τώρα διοργάνωση του Κόπα Αμέρικα 2019. Ότι και να γίνει στην συνέχεια, οι αριθμοί δείχνουν Βραζιλία...

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο