Οι Κύπριοι οδηγούν την Ομόνοια στο Γιουρόπα Λιγκ

Έξι τέρματα στην Ευρώπη, όλα στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ πέτυχε η Ομόνοια μέχρι στιγμής. Τα πέντε εξ αυτών προήλθαν από τρεις  Κύπριους ποδοσφαιριστές που κρατούν την ομάδα από το χέρι και την οδηγούν στους ομίλους της διοργάνωσης.

Τα δυο γκολ επί της Φλόρα, από τον Τζιωνή στην Κύπρο και από τον Κακουλλή στην Εσθονία, δεν ήταν... πυροτεχνήματα, αλλά η αρχή του φετινού ευρωπαϊκού ταξιδιού της Ομόνοιας σε ευρωπαϊκό όμιλο. Οι δυο ποδοσφαιριστές με τη βοήθεια όλων των συμπαικτών τους, κυρίως του Φαμπιάνο, χάρισαν στην ομάδα την πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Κόντρα στην Αντβέρπ, όμως, τα κυπριόπουλα έβαλαν ισχυρές βάσεις για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τα δυο πανέμορφα τέρματα του Λοΐζου, τα οποία ανέβασαν κατακόρυφα τη χρηματιστηριακή του αξία, αλλά και του Κακουλλή ενδιάμεσα, ήταν η απόλυτη επιβράβευση των δυο παικτών για τη σκληρή τους δουλειά, αλλά και του μαέστρου αυτής της ομάδας, του Χένινγκ Μπεργκ για την εμπιστοσύνη και τη διαχείριση του.

Το τέταρτο γκολ επί των Βέλγων και το έκτο της Ομόνοιας στην Ευρώπη, από το σημείο του πέναλτι από τον Ατιέμγουεν, ήταν εκείνο που στέλνει τους πράσινους στον επαναληπτικό με σοβαρό προβάδισμα.

Η πρόκριση είναι στο 50-50. Θα είναι δύσκολος ο επαναληπτικός, όμως, η αναφορά και η αποθέωση στους Κύπριους της Ομονοιας, επιβάλλεται.

Επειδή δεν είναι μόνο οι δυο προαναφερθέντες. Είναι και ο Παναγιώτου, ο οποίος κάνει επίσης εξαιρετικά παιχνίδια, αλλά και αρκετοί άλλοι που περιμένουν να παραλάβουν τη σκυτάλη ώστε να επιβραβευτούν για τη δουλειά και να δικαιώσουν τους ανθρώπους που έδειξαν εμπιστοσύνη στις ικανότητες τους.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο