Σισέ: "Έχουμε παλέψει πολύ να φθάσουμε ως εδώ"

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Παπ Αμπού Σισέ, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν παλέψει πολύ για να φθάσουν εδώ, θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση και ευχήθηκε να σκοράρει εάν βρεθεί σε θέση για γκολ.

"Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Έχουμε παλέψει πολύ για φτάσουμε ως εδώ. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον σύλλογό μας", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το εάν μπορεί να σκοράρει όπως κόντρα σε Μίλαν και Άρσεναλ.

"Ναι, γιατί όχι. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ. Αλλά, ναι γιατί όχι. Αν είναι να περάσει από μένα, θα ήθελα πολύ να συμβεί".

Για τον Μπομπί Αλέν, ο οποίος θα υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών καθώς ο Ζοζέ Σα είναι τραυματίας υποστήριξε: "Ο Μπόμπι είναι επαγγελματίας και πάρα πολύ καλός αθλητής. Εχει μιλήσει με τον προπονητή, αλλά και με τον προπονητή τερματοφυλάκων. Έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Του έχουν ευχηθεί όλοι καλή επιτυχία. Όπως και ο Ζοσέ Σα του ευχήθηκε, αλλά το πιο σημαντικό είναι να προκριθεί ομάδα".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο