Κριστιάνο Ρονάλντο: Σαν σήμερα οδήγησε την Πορτογαλία στην κορυφή της Ευρώπης!

Χάνοντας το μεγαλύτερο κομμάτι του μεγάλου τελικού απέναντι στη Γαλλία με πρόβλημα τραυματισμού και βάζοντας τα κλάματα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποδύθηκε τον... βοηθό του Σάντος και έστειλε την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στην κορυφή!

Πριν από ακριβώς τέσσερα χρόνια στο Παρίσι, στο Euro του 2016, οι διοργανωτές θα βίωναν μια μεγάλη απογοήτευση φτάνοντας στην πηγή δίχως να καταφέρουν να πιουν νερό, όμως, οι Πορτογάλοι κατέγραψαν ιστορική επιτυχια.

Ακόμα κι αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από το πρώτο ημίχρονο με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και έπρεπε να χάσει το ματς, οι Ίβηρες βρήκαν τρόπο να πάρουν το τρόπαιο στην πρώτη μεγάλη τους διάκριση, με το γκολ του Έντερ στην παράταση!

Ακόμα και από τον πάγκο, ο CR7 κατόρθωσε να δίνει οδηγίες στους συμπαίκτες του, να χοροπηδάει από την ένταση, να σπρώχνει τον Σάντος σαν να ήταν... φιλαράκια κι όχι προπονητής και παίκτης, ενώ, φώναζε συνεχώς σε όσους βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο για τις κινήσεις που έπρεπε να κάνουν.

Ίσως να πήρε μια μικρή γεύση από την προπονητική, όμως, είχε τη σιγουριά του άλλοτε ομοσπονδιακού κόουτς της Εθνικής μας.

Πηγή: gazetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο