«Η δυναμικότητα έχει αλλάξει, όμως ο στόχος παραμένει η παρουσία σε όμιλο»

Η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους είτε του Τσάμπιονς, είτε του Γιουρόπα Λιγκ είναι και φέτος ο ευρωπαϊκός στόχος του ΑΠΟΕΛ όπως οριοθετήθηκε διά στόματος του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Νεκτάριου Πετεβίνου, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων: «Είμαστε μια ομάδα που έχει ανεβάσει τον πήχη. Προσπαθήσαμε πολύ να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για να έχουμε την ευκαιρία. Και φέτος ο στόχος οριοθετείται στην παρουσία μας σε ευρωπαϊκό όμιλο, ανεξαρτήτως αν τα πράγματα έχουν δυσκολέψει. Έχουμε τέσσερις αντιπάλους μέχρι τους ομίλους και η δυναμικότητα των γύρων έχει επίσης αλλάξει. Σήμερα είμαστε το φαβορί με τη Σούντουβα, όμως πλέον οι ομάδες είναι αυτές που μετράνε και μια καλή ομάδα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα κόντρα σε ένα φαβορί. Είμαστε σε νέο πρότζεκτ με αρκετά νέα πρόσωπα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και να πάρουμε καλό αποτέλεσμα για να ολοκλρώσουμε την πρόκριση στη Λευκωσία».

Για την ετοιμότητα της Σούντουβα σε αντιπαράθεση με την εμπειρία και την ποιότητα του ΑΠΟΕΛ: «Ο κ. Μπαλταζάρ υπογράμμισε κάποια σημεία. Η Σούντουβα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, είναι πολύ δυνατή ομάδα, μέσα στην έδρα της παρουσιάστηκε πολύ δυνατή. Εμείς πρέπει να επιδείξουμε στοχοπροσήλωση. Αν το κάνουμε θα γίνει το πρώτο βήμα».

Για τα αγωνιστικά: «Είναι θέμα ωρών να μάθουμε την εντεκάδα. Είναι δύσκολη η επιλογή του κ. Μπαλταζάρ, δεν τη γνωρίζουμε εμείς και είναι δική του δουλειά. Ήρθαμε με 21 ποδοσφαιριστές άρα τρεις θα μείνουν εκτός. Έγινε όση δουλειά χρειαζόταν για να έχουμε σήμερα καλή εμφάνιση».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο