Ο Ροναλντίνιο στέλνει χαιρετίσματα στην οικογένεια συγκρατούμενου (vid)

Ενα μήνα στις φυλακές της Παραγουάης κλείνει ο Ροναλντίνιο μαζί με τον αδερφό του, μετά την απόπειρα προσπάθειας στη χώρα με πλαστό διαβατήριο το οποίο τον παρουσίαζε ως... ντόπιο! 

Παρ' όλα αυτά ο Ρόνι προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην χάσει το χαμόγελο του ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύει στη φυλακή.

Οπως ήταν αναμενόμενο έχει γίνει το πρόσωπο της φυλακής μιας και οι συγκρατούμενοι του δείχνουν καθημερινώς την αγάπη τους.

Μάλιστα λίγες ημέρες πριν ο Ροναλντίνιο γιόρτασε τα 40α γενέθλια του και το γιόρτασαν στο προαύλιο διοργανώνοντας μπάρμπεκιου πάρτι. 

Φυσικά δεν έχει χάσει την όρεξη του και για το ποδόσφαιρο, παίζοντας ποδοβόλει μαζί με τους φίλους που έχει αποκτήσει εκεί. Οι συνθήκες για τον Βραζιλιάνο άσο είναι λίγο καλύτερες από τους υπόλοιπους, καθώς από το δωμάτιο του δεν του λείπουν και πάρα πολλά καθώς διαθέτει δική του τηλεόραση, ψυγείο και ανεμιστήρα.

Εχοντας εξαιρετικές σχέσεις με τους υπόλοιπους εκεί μέσα ο Ρόνι βιντεοσκόπησε με κινητό ένα βίντεο, στέλνοντας τα χαιρετίσματα του στην οικογένεια ενός συγκρατούμενου του

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο