Το Gala της ΟΥΕΦΑ δεν θα γίνει Αθήνα, αλλά στη Νιόν τελικά!

Η UEFA ανακοίνωσε η κλήρωση των ομίλων του Champions League και του Europa League, αλλά και το Gala για τη βράβευση των κορυφαίων, δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά στην Αθήνα, αλλά στη Νιόν.

Ονειρο ήταν και πάει! Ο κορονοϊός δεν θ' αφήσει τους αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να έρθουν στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, εκεί όπου είχε ανακοινώσει η UEFA ότι θα γινόντουσαν οι κληρώσεις αλλά και το Gala για τα βραβεία της προηγούμενης σεζόν!

Με ανακοίνωσή της η UEFA, έκανε γνωστό πως οι εκδηλώσεις δεν θα γίνουν στην Ελλάδα και την Αθήνα αλλά στη Νιόν της Ελβετίας! 

«Μετά από συζητήσεις με τις Ελληνικές αρχές, η UEFA ανακοινώνει την απόφασή της να αλλάξει τοποθεσία για τις εκδηλώσεις της νέας σεζόν από την Αθήνα στη Νιόν στις 1 και 2 Οκτωβρίου. Στις εκδηλώσεις είναι οι κληρώσεις των ομίλων του Champions League και του Europa League, όπως επίσης και τα βραβεία για τους καλύτερους παίκτες και προπονητές για την σεζόν 2019/20.

Βλέποντας την παγκόσμια κατάσταση και τους χειρισμούς για την πανδημία από τις Ελληνικές αρχές, όλες οι μεριές συμφώνησαν πως η ύψιστη προτεραιότητα είναι η δημόσια υγεία και πως την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν θα ήταν εφικτό να διοργανωθεί το συγκεκριμένο event με τόσους προσκεκλημένους στην Αθήνα, καθώς θα παραβίαζε τους δημόσιους κανόνες υγείας.

Το event θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας, θα έχει παγκόσμια κάλυψη και θα γίνει "κεκλεισμένων των θυρών" (χωρίς εκπροσώπους των ομάδων και δημοσιογράφους, αλλά κανονικά με τους νικητές).

Πέμπτη 1η Οκτωβρίου (19:00 ώρα Ελλάδας)
Κλήρωση των ομίλων του Champions League για τη σεζόν 2020/21 και βραβεία για την σεζόν 2019/20

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου (14:00 ώρα Ελλάδας)

Κλήρωση των ομίλων του Europa League για την σεζόν 2020/21 και ανάδειξη του καλύτερου παίκτη για το Europa League της σεζόν 2019/20

Η UEFA θέλει να ευχαριστήσει τις Ελληνικές αρχές και το Ιδρυμα Στάυρος Νιάρχος για την εκπληκτική δουλειά και αφοσίωση που έδειξαν για να διοργανώσουν το συγκεκριμένο event. Η UEFA ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για κάποια μελλοντικά event τα επόμενα χρόνια».

Πηγή: gazetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο