«Θα επιτραπεί στον Ακιντόλα να ψάξει άλλη ομάδα. Αν βρει κάτι που τον ενδιαφέρει, τότε...»

Είναι αυτή η κίνηση που ανέμενε η Ομόνοια στην υπόθεση του Ντέιβιντ Ακιντόλα; Σχολιάζοντας το παρασκήνιο της μεταγραφής-επιστροφής του Πιόνε Σίστο στη Μίντιλαντ, οτο αφεντικό του δανέζικου συλλόγου, Κλάους Στάινλαϊν, ανέφερε πως ο δρόμος για την αποχώρηση του Νιγηριανού εξτρέμ είαι ανοικτός!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα της Tipsbladet, «ο παίκτης ανήκει στη Μίντιλαντ από το 2015 και έχει παραχωρηθεί δανεικός σε Χάουγκεσουντ, Ρόσενμπουργκ, Ομόνοια. Σε αρκετές ομάδες άφησε καλές εντυπώσεις, ωστόσο τίποτε δεν συνηγορεί πως θα παραμείνει στη Μίντιλαντ. Ο Ακιντόλα έχει παίξει μόλις τρία παιχνίδια με την πρώτη ομάδα και πολύ δύσκολα θα γίνουν περισσότερα, καθώς ο σύλλογος εργάζεται για την πώλησή του».

 

Ακολούθως παρατίθενται σχετικές με το θέμα δηλώσεις του Σταϊνλαϊν: «Μιλήσαμε λίγο με τον Ντέιβιντ για το ενδεχόμενο να βρούμε έναν ενδιαφέροντα σύλλογο και αν άπαντες θεωρούν πως είναι συμφέρουσα κίνηση, τότε είναι θετικά τα πράγματα. Τα πήγε πολύ καλά στην Κύπρο, συνεπώς αν προκύψει κάτι τώρα, θα του επιτραπεί να κοιτάξει για άλλη ομάδα».

Η αναφορά στην Κύπρο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαία, δεδομένου ότι η Ομόνοια μοιάζει να είναι η μόνη ομάδα που έχει μείνει στην κούρσα της απόκτησης του Ακιντόλα έχοντας μάλιστα καταθέσει προσφορά πολύ μεγαλύτερη από την αρχική της και αναμένοντας την τελική απάντηση των Δανών μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο