«Η τιμή για τον Τάμαρι είναι 1,5 εκατ. ευρώ»

Μετά από μια μετριότατη για την ποιότητά του σεζόν ο Μούσα αλ Τάμαρι δεν έχει καταφέρει στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της περιόδου 2020/21 να δείξει πως επιστρέφει στα γνώριμά του στάνταρντ.

Σε εξέλιξη το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ

Ο Ιορδανός δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ για επέκταση του συμβολαίου του, φημολογείται έντονα πως έχει συμφωνήσει ή θα συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ ακούει τόσο από πρώην παράγοντες όσο και από τον κόσμο του συλλόγου ότι είναι αδιάφορος.

Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας δημοσίευμα από το Βέλγιο που έφερνε τη Λέουβεν να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του. Ο σύλλογος ταλαιπωρείται από σωρεία τραυματισμών και ετοιμάζεται να εντείνει τις προσπάθειες απόκτησης του 23χρονου μεσοεπιθετικού.

«Η Λέουβεν θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Τάμαρι. Η τιμή για τον παίκτη είναι περίπου 1,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο το συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου, γι' αυτό και οι ιθύνοντες της Λέουβεν θα πρέπει να μπουν γερά στις διαπραγματεύσεις για να τον αποκτήσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά η βελγική ιστοσελίδα voetbalprimeur.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο