«Είμαι χαρούμενος και ήρεμος στην Λίβερπουλ»

Με δεδομένο το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα ο Λουίς Ντίας προχώρησε σε δηλώσεις, οι οποίες "ψαλίδισαν" τις πιθανότητες των "Μπλαουγκράνα" να το αποκτήσουν, με τον Κολομβιανό εξτρέμ να δηλώνει ευχαριστημένος στο Μέρσεϊσαϊντ.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει εδώ και καιρό στα μεταγραφικά της πλάνα την απόκτηση του Λουίς Ντίας της Λίβερπουλ, ωστόσο οι δηλώσεις του εξτρέμ των "Κόκκινων", ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος στην Αγγλία, απέδειξε πως πρόκειται για μία πολύ δύσκολη υπόθεση.

"Είμαι πολύ χαρούμενος στη Λίβερπουλ, είναι μια σπουδαία ομάδα και σύλλογος, πάντα ήθελα να παίξω εκεί, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος και χαλαρός. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, σκέφτομαι την εθνική ομάδα της Κολομβίας, στην οποία βρισκόμαστε", δήλωσε ο Ντίας, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 30 Ιουνίου 2027.

Ο Ντίας με αυτές τις δηλώσεις δεν έδωσε πάτημα στους Καταλανούς για να ενισχύσουν την προσπάθεια για την επίτευξη μεταγραφής, εντούτοις η προτίμησή του για τον ισπανικό σύλλογο είναι γνωστή καθώς ο πατέρας του είχε μεταφέρει τον Μάρτιο του 2023 πως: "Η Μπαρτσελόνα θα ήταν ένα από τα όνειρά του".

Πηγή: Sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο