Με Αυστραλές αρχίζουν στην Καμποτία Μαριώτα και Daria

Στον Β Όμιλο με αντιπάλους τις Phoebe Βell και Brittany Kendal από την Αυστραλία, Αzusa Futami και Akiko Hasegawa από την Ιαπωνία και Sarah  Schermerhorn και Kimberly Hildreth από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα αγωνιστούν οι Μαριώτα Αγγελοπούλου και Daria Gusarova στο τουρνουά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Star 2 Beach Volley στην Siem Reap της Καμποτίας.

Οι δυο πρωταθλήτριες θα μπουν στη μάχη στις 04:00 το πρωί ώρα Κύπρου (09:00 ώρα Καμποτίας) την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020 απέναντι στις Αυστραλές Phoebe Βell και Brittany Kendal. Με νίκη θα αγωνιστούν στις 08:30 ώρα Κύπρου (13:30 ώρα Καμποτίας) απέναντι στις νικήτριες του αγώνα Futami/ Hasegawa (Iαπωνία) – Schermerhorn/ Hildreth (H.Π.Α.) με την πρόκριση στην τσέπη. Εάν χάσουν από το δίδυμο της Αυστραλίας, θα αγωνιστούν επίσης την Παρασκευή στις 10:30 ώρα Κύπρου (15:30) ώρα Καμποτίας) με τις ηττημένες των ζευγαριών από την Ιαπωνία και τις Η.Π.Α.

Ο πιθανός αυτός αγώνας θα είναι κρίσιμος αφού θα κρίνει την τρίτη θέση του Ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε περίπτωση πρόκρισης Μαριώτα και Daria θα έχουν αγώνες και το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2020.

Το τουρνουά άρχισε την Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου 2020 με τους αγώνες των προκριματικών

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο