Λεμεσιανό ντέρμπι

Το Λεμεσιανό ντέρμπι που πάντα τραβά το ενδιαφέρον Property Gallery Απόλλων – Robo Markets ΑΕΛ αλλά και το εξαιρετικού ενδιαφέροντος αγώνα Ανόρθωση – Ολυμπιάδα Ν. ξεχωρίζουν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών, μετά την κλήρωση που έγινε την Τρίτη στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

Με βάση την κλήρωση σε διπλούς αγώνες θα αναμετρηθούν:

1.       Aνόρθωση – Ολυμπιάδα Ν.

2.       Property Gallery Απόλλων – Robo Markets ΑΕΛ

3.       Ομόνοια – Korantina Homes Παφιακός

4.       UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου – ΑΕΚ

Οι επαναληπτικοί είναι:

1.       Oλυμπιάδα Ν. – Ανόρθωση

2.       Robo Markets ΑΕΛ – Property Gallery Απόλλων

3.       Korantina Homes Παφιακός – Ομόνοια

4.       ΑΕΚ – UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου

Στους ημιτελικούς που θα είναι διπλοί  θα γίνουν οι αγώνες: Α’ Ημιτελικοί:Νικητής Aνόρθωση – Ολυμπιάδα με νικητή UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου – ΑΕΚ. Β’ Ημιτελικοί: Nικητής του αγώνα Property Gallery Απόλλων – Robo Markets ΑΕΛ  με νικητή Ομόνοια –Κorantina Homes Παφιακός.

Με «χρυσό» σετ

Το Κύπελλο ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Όλοι οι αγώνες θα είναι διπλοί και θα κρίνονται στο χρυσό σετ εάν χρειαστεί. Ο τελικός θα είναι μονός. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων θα καθορισθούν αργότερα.

Ο φετινός είναι το 450  Κύπελλο Γυναικών  με την πρώτη διοργάνωση να γίνεται το 1976 και πρώτο τροπαιούχο τον Πεζοπορικό. Πολυνίκης του θεσμού είναι η ΑΕΛ με 28 τρόπαια τα 24 συνεχόμενα, αλλά τελευταίο το 2010 -11. Ακολουθούν οι: Aνόρθωση περσινή τροπαιούχος με επτά κατακτήσεις, ο Απόλλων με τέσσερις κατακτήσεις, ο Πεζοπορικός με δυο κατακτήσεις και άλλες δυο η ΑΕΚ Λάρνακας και ένα το ΑΠΟΕΛ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο