Ακυρώθηκε ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών

Ανακοίνωση για την ακύρωση του τελικού κυπέλλου Γυναικών εξέδωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας. Σύμφωνα με αυτή, ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί επειδή η FIVB δεν απάντησε στο αίτημα της Ομοσπονδίας για επέκταση της χρονιάς για ακόμη δυο ημέρες.

Αναλυτικά

H διεξαγωγή του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών ακυρώνεται για τη σεζόν 2020-2021. Η ΚΟΠΕ δεν έλαβε μέχρι την Τετάρτη 12 Μαϊου 2021 απάντηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης FIVB για επέκταση της σεζόν μέχρι τις 14 Μαϊου 2021.

Ως εκ τούτου υλοποιείται η απόφαση που ελήφθη εκτάκτως την περασμένη Παρασκευή από το Δ.Σ. ΚΟΠΕ ότι Αν η FIVB δεν εγκρίνει την επέκταση της αγωνιστικής περιόδου ο φετινός θεσμός του Κυπέλλου Γυναικών ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας τερματίζεται.

Χαρακτηριστικά, η ΚΟΠΕ  με επιστολή της προς τα σωματεία Ανόρθωσις (προκρίθηκε στον Τελικό), Property Gallery Απόλλων και Riobo Markets ΑΕΛ ενημέρωσε ότι «δυστυχώς η FIVB δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για παράταση της σεζόν μέχρι τις 14 Μαϊου 2021. Ως εκ τούτου η ΚΟΠΕ με λύπη ανακοινώνει τη διακοπή της φετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Γυναικών».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο