"Θα ήταν αντιαθλητικό και επικίνδυνο"

Ανακοίνωση από τον Property Gallery Απόλλων. Απευθύνεται στην ΚΟΠΕ και ζητά να γίνει ο επαναληπτικός με την ΑΕΛ στις 11/5 και ο τελικός στις 14/5 ώστε να ξεκουραστούν οι αθλήτριες της ομάδας που θα προκριθεί.

Αναλυτικά

"Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε καταρχήν να σας ευχαριστήσουμε και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ, Μιχάλη Κρασιά, για την κατανόηση που έχετε επιδείξει σε αυτό το σοβαρό ζήτημα και πράξατε το σωστό, χωρίς να ρισκάρετε την υγεία τόσο των αθλητριών μας, αλλά και οποιουδήποτε άλλου συνανθρώπου μας. 

Από την άλλη, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όπως κάνετε τα αδύνατα, δυνατά, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε εκ νέου άδεια από την FIVB για να ολοκληρωθεί χωρίς άλλα προβλήματα η φετινή σεζόν στις 14 Μαΐου.

Αντιλαμβάνεστε και εσείς, πόσο επικίνδυνο είναι για την υγεία των αθλητριών μας, να βγαίνουν από την καραντίνα και να αγωνιστούν άμεσα σε ένα σημαντικό παιχνίδι, χωρίς να κάνουν καμία ουσιαστικά προπόνηση. 

Θα ήταν αντιαθλητικό και επικίνδυνο για την υγεία των αθλητριών, τόσο του Απόλλωνα, όσο και της ΑΕΛ, να αγωνιστούν την επόμενη μέρα στον τελικό, έχοντας μόνο λίγες ώρες ξεκούρασης. Παράλληλα, θα ήταν και αθέμητο καθώς η άλλη φιναλίστ ομάδα θα είναι ξεκούραστη. 
Με αυτό τον τρόπο και οι δύο ομάδες (όποια από τις δύο προκριθεί) θα μπορούν να είναι ανταγωνιστικές στον μεγάλο τελικό και ο αγώνας θα διεξαχθεί με ίσους όρους.

Οπόταν, δεν είναι μόνο προς όφελος της δικής μας ομάδας η διεξαγωγή των αγώνων στις 11 και 14 Μαΐου, αλλά για την πετόσφαιρα γενικότερα, μιας και φτάσαμε μέχρι εδώ, έχοντας ξεπεράσει όλα αυτά τα προβλήματα. 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 11 και 14 Μαΐου, με τον καλύτερο να κερδίσει μέσα στο γήπεδο ότι του αξίζει".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο