ΑΠΟΕΛ: Κλείνει το καρέ ακραίων με Χριστοφορίδη!

Το πετοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κυριάκου Χριστοφορίδη. 

Η ανακοίνωση: 

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού, απο τον Εθνικό Λατσιών, του 18χρονου ακραίου Κυριάκου Χριστοφορίδη.

Ο Κυριάκος ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Εθνικού Λατσιών, αποτελούσε μέλος της αντρικής ομάδας τα τελευταία 3 χρόνια και ταυτόχρονα διεθνής με την εθνική εφήβων.

Μαζί με τους Κέβιν Σάαρ, Κανάρη Μιχαήλ και Κωνσταντίνο Σκορδή, θα αποτελέσουν την τετράδα των ακραίων της ομάδας μας τη φετινή περίοδο, η οποία είναι και η νεαρότερη με μέσο όρο ηλικίας 20 χρονών!

Καλωσορίζουμε τον Κυριάκο στη μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!

Ο προέδρος του πετοσφαιρικού τμήματος και αντιπρόεδρος του Σωματείου κ. Ζήνωνας Σεβέρης, ανέφερε: «Ο Κυριακός είναι απο τα ανερχόμενα ταλέντα του Κυπριακού βόλεϊ με μπόλικη όρεξη για δουλεία και δίψα να πετύχει. Τον παρακολουθούσαμε την τελευταία διετία και θεωρούμε πως φέτος είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα μας και να δώσει επιπλέον λύσεις στη θέση των ακραίων».

Με τη σειρά του ο Κυριάκος Χριστοφορίδης, δήλωσε: « Η συμμετοχή μου σε μια ομάδα της Α’ κατηγορίας αποτελούσε ανέκαθεν ενα μεγάλο στόχο για μένα .Ειδικότερα όταν μιλάμε για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, η οποία έχει την μεγαλύτερη και λαμπρότερη ιστορία στο χώρο του κυπριακού αθλητισμού . Έχοντας λοιπόν αυτό στο μυαλό μου, είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση στη φετινή χρονιά και μαζί με τους συμπαίκτες μου να οδηγήσουμε την ομάδα μας σε όσο το δυνατό περισσότερες νίκες. Γιατί όχι να μην συνδυάσουμε την χρονιά και με ένα τίτλο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο