Ανανέωσε με τον ΑΠΟΕΛ η Σύλβια Κόκκαλου (Δηλώσεις)

Το πετοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την βοηθό προπονήτρια και στατιστικολόγο Σύλβια Κόκκαλου.

Αναλυτικά:

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την βοηθό προπονήτρια και στατιστικολόγο Σύλβια Κόκκαλου. 

Η Σύλβια Κόκκαλου ενίσχυσε το προπονητικό μας τίμ την περασμένη σεζόν και η βοηθεία της κρίθηκε αναγκαία και για τη φετινή χρονιά. Είναι εδώ και αρκετά χρόνια προπονήτρια σε αναπτυξιακές ηλικίες και επι τούτου φέτος θα αναλάβει και τα τμήματα εφήβων κ18 της νέας συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον Εθνικό Λατσιών για τα τμήματα υποδομής.

Ο προέδρος του πετοσφαιρικού τμήματος και αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Ζήνωνας Σεβέρης ανέφερε: «Σαφώς και η Σύλβια τη περασμένη χρονιά είχε βοηθήσει τα μέγιστα όχι μόνο σαν βοηθός προπονήτρια με το θέμα των στατιστικών και της συλλογής υλικού για ανάλυση των αντιπάλων. Φέτος ένεκα και της εμπειρίας της με τις αναπτυξιακές ηλικιές τις έχουν δοθεί και τα τμήματα εφήβων της συνεργασίας που έχουμε με τον Εθνικό Λατσιών. Είμαι απόλυτα βέβαιος πως η Σύλβια είναι ικανότατη να βγάλει εις πέρας όλα της τα φετινά καθήκοντα».

Με τη σειρά της η Σύλβια Κόκκαλου ανέφερε: «Καταρχήν θέλω να ευχάριστησω για ακόμα μια φορά τον Πρόεδρο του Τμήματος κ. Ζήνωνα Σεβέρη τόσο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει όσο και για την άψογη συνεργασία που έχουμε. Φέτος νιώθω διπλά περίφανη που θα συνεχίσω να ανοίκω στην μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Να συγχαρώ τον κ. Ζήνωνα Σεβέρη για την καινουρία συνεργασία με τις ακαδημίες του Εθνικού και για την μεγάλη ευκαιρία που δίνει σε τόσους νέους και αξιόλογους αθλητές αφού αυτοί θα είναι και το μέλλον του βόλλευ. Θα δώσω και αυτή τη σεζόν το 100% του εαυτού μου σε όλα μου τα καθήκοντα με ζήλο και αγάπη προς το άθλημα και την ομάδα μου».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο