Η κλήρωση της Ομόνοιας για το CEV Challenge Cup

Στη Βόρεια Μακεδονία θα  ταξιδέψει η Ομόνοια. Στο πλαίσιο της φάσης των 16 τελικών CEV Challenge Cup θα αντιμετωπίσει την GIO Strumica σε διπλούς αγώνες.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Βόρεια Μακεδονία μεταξύ 03-05 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός μεταξύ 10-12 Νοεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Στην ομάδα αγωνίζονται δυο «γνωστοί» μας οι Risto Nikolov πρώην παίκτης της Αναγέννησης Δερύνειας και ο Vlado Milev που πέρασε από τον Παφιακό. Γενικά η ομάδα βασίζεται σε παίκτες από τη Βόρεια Μακεδονία πλην ενός Σέρβου που αποτελεί τον πασαδόρο της ομάδας. Καλύτερος παίκτης της Strumica είναι o ακραίος   Vase Mihailov.

Η πόλη της Strumica βρίσκεται  στη Νοτιοανατολική περιφέρεια και μεγαλύτερη πόλη της ανατολικής Βόρειας Μακεδονίας, κοντά στη μεθοριακή διάβαση Νόβο Σέλο-Πετρίτσι προς τη Βουλγαρία. Τη διαρρέει ο ποταμός Στρωμνιτσιώτης ή Πόντος (σήμερα Στρούμιτσα), παραπόταμος του Στρυμώνα. Στην περιοχή γύρω από την πόλη ζουν περίπου 100.000 άνθρωποι. Με βάση τη δημογραφική της κατάσταση στην πόλη ζουν Σλαβομακεδόνες , Τούρκοι και άλλοι.

Από την ΚΟΠΕ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο