Ανανέωσε με Παναγίδη ο ΑΠΟΕΛ

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πετοσφαιριστή Αλέξανδρο Παναγίδη, ανακοίνωσε το σωματείο ΑΠΟΕΛ.

Η ανακοίνωση

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον 28χρονο πασαδόρο, Αλέξανδρο Παναγίδη.  

Ο Αλέξανδρος έκανε τα πρώτα του βήματα από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και ακολούθως συνέχισε στην εφηβική ομάδα της Ομόνοιας. Το 2010, χρονιά που ανακυρήχθηκε καλύτερος έφηβος  αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αναγέννησης Δερύνειας, ενώ είχε κληθεί και στην Εθνική αντρών. Το 2012-13 όταν ο ΑΠΟΕΛ επαναλειτούργησε το πετοσφαιρικό τμήμα, επέστρεψε και βοήθησε την ομάδα να ανέλθει στην 1η κατηγορία, ως πρωταθλήτρια. Έπειτα έφυγε για σπουδές στην Αγγλία όπου αγωνιζόταν στα πανεπιστημιακά πρωταθλήματα, ενώ τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στη β´ κατηγορία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το 2018 επέστρεψε στον ΑΠΟΕΛ και αποτελούσε το δίδυμο των πασαδόρων με το Σταύρο Κασαμπαλή.

Ευχόμαστε  στον Αλέξανδρο ότι καλύτερο στην αγαπήμενη του ομάδα!

Ο προέδρος της επιτροπής πετόσφαιρας και αντιπρόεδρος του σωματείου κ. Ζήνωνας Σεβέρης, δήλωσε: «Με τον Αλέξανδρο μας συνδέουν χρόνια φιλίας, αφού ήμασταν συμπαίκτες στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, όπως και τη σεζόν 2012-13 στην αντρική ομάδα. Ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να με βοηθήσουν όταν ανέλαβα την επαναλειτουργία του τμήματος το 2012, όπου ουσιαστικά επαναφέραμε τον ΑΠΟΕΛ. Φέτος οι απαιτήσεις μας προς τον Αλέξανδρο αυξήθηκαν, αφού θέλουμε σιγά σιγά να στηριχτεί η ομάδα πάνω του ως βασικό πασαδόρο.»

Με τη σειρά του ο Αλέξανδρος Παναγίδης, ανέφερε: « Με τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τον πρόεδρο μα πάνω απ´ όλα φίλο Ζήνωνα Σεβέρη για την πολυ καλή συνεργασία και στήριξη στους παίκτες τα τελευταία χρόνια. Η φετινή χρονιά για εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι πολλά και πολλοί θα κριθούν με τη νέα τάξη πραγμάτων, της μείωσης των ξένων. Δίνεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία σε παρα πολλούς Κύπριους παίκτες να πάρουν ευκαιρίες και να αποδείξουν πως μπορούν οι ομάδες να στηριχτούν πάνω τους. Θα δουλέψουμε και φέτος πολύ σκληρά για να ξαναδούμε τον ΑΠΟΕΛ στα ψηλά, όπου του αξίζει»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο