Ανανέωσε με ΑΠΟΕΛ ο Κυπριανού

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 24χρονο κεντρικό Νεόφυτο Κυπριανού.

Αναλυτικά:

''Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 24χρονο κεντρικό Νεόφυτο Κυπριανού. Ο Κυπριανού αποτελεί μέλος της ομάδας μας τα τελευταία πέντε χρόνια με εξαίρεση την περίοδο 2018-19 που αγωνίστηκε με την ομάδα του Εθνικού Λατσιών.

Ευχομάστε στο Νεόφυτο κάθε επιτυχία και πολλές συμμετοχές στη βασική εξάδα!

Ο πρόεδρος της επιτροπής πετόσφαιρας και αντιπροέδρος του σωματείου κ . Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: « Ο Νεόφυτος αποτελεί πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση. Παρότι ξεκίνησε το βόλει σε μεγάλη ηλικία και πέρσι έμεινε στην ομάδα ως 4ος κεντρικός, με σκληρή δουλεία όσο λίγοι, τεράστια επιμονή και υπομονή κέρδισε με το σπαθί του να αγωνίζεται σε αρκετά παιχνίδια. Φέτος υπολογίζουμε πολλά πάνω του αφού θα κληθεί να κερδίσει μόνιμη θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας»

Με τη σείρα του ο Κυπριανού ανέφερε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Είναι τεράστιο το αίσθημα ευθύνης να αγωνίζεσαι με το σήμα του ΑΠΟΕΛ και με γνώμονα αυτό θα δούλεψω ακόμη πιο σκληρά, ούτως ώστε όποτε κληθώ να βοηθήσω την ομάδα να το πράξω για να υλοποιήσουμε τους φετινούς μας στόχους που είναι να παραμείνουμε πρωταγωνιστές''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο