Επίσημο: Αγωνιστικός διευθυντής του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο Πανταλέων!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σωτήρη Πανταλέων, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον τα καθήκοντα του Διευθυντή Αγωνιστικών Τμημάτων.

Ο Σωτήρης Πανταλέων σήμερα αναμένεται να αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα ότι ο εμβληματικός αρχηγός αναλαμβάνει χρέη Αγωνιστικού διευθυντή στον ΑΟ, οπως σας αποκάλυψε χθες το SDNA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σωτήρη Πανταλέων ο οποίος αναλαμβάνει πλέον τα καθήκοντα του Διευθυντή Αγωνιστικών Τμημάτων.

Ο Σωτήρης Πανταλέων θα συνεχίσει να υπηρετεί την ομάδα της καρδιάς του από άλλο πόστο πλέον καθώς θεωρείται από τους πλέον κατάλληλους να ενισχύσει τον Σύλλογο και διοικητικά.

Έπειτα από την πολυετή προσφορά του ως αθλητής αναλαμβάνει να βάλει το λιθαράκι του ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι …παντοτινός πρωταθλητής έχοντας σαν εφόδια του τη βαθιά γνώση του αθλητισμού και την αγάπη του για τον Σύλλογο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο