Ο Πελεκούδας έκανε πλάκα και εξήγησε τι συνέβη με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ

Όταν -μετά τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό στο "Μελίνα Μερκούρη"- ο Παναγιώτης Πελεκούδας ρωτήθηκε για το αν περίμενε τόσο κακή εμφάνιση από τους ερυθρόλευκους, εκείνος απάντησε στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ πως "μάλλον αυτό είναι κάτι που πρέπει να ρωτήσεις τα παιδιά του Ολυμπιακού". Η  συγκεκριμένη σκηνή απασχόλησε πολύ τα social media τις ημέρες που ακολούθησαν, ο κεντρικός του τριφυλλιού έσπευσε όμως, αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, να εξηγήσει τι συνέβη.

Μόλις του δόθηκε ο λόγος στον Άγιο Θωμά, είπε γελώντας: "Μην με ρωτήσετε μόνο τι έφταιξε στον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ ωραία ερώτηση. Θέλω να πω κάτι, για την αποκατάσταση της αλήθειας. Ο Νίκος (Παγιωτέλης) είναι από τα καλά παιδιά. Είδα πάρα πολλά σχόλια και ήθελα να απαντήσω σε αυτό".

Για να συνεχίσει για τον δεύτερο τελικό και την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό: "Καταφέραμε και πήραμε έναν τίτλο, μετά από πάρα πολλά χρόνια. Τον άξιζε ο σύλλογος, τον αξίζαμε όλοι μας. Παρότι είχαμε διοικητικές εξελίξεις, ο προπονητής και ο αρχηγός φρόντισαν να μην μας επηρεάσουν. Μείναμε στον στόχο. Φαβορί ήταν ο Ολυμπιακός, αλλά καταφέραμε και πήραμε τον τίτλο. Νομίζω ότι τα παιδιά του Ολυμπιακού δεν ήταν έτοιμα γι αυτή την κατάσταση. Εμείς νομίζω ότι είχαμε περισσότερη ψυχή από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Όταν τα παιδιά του Ολυμπιακού ξεκίνησαν να κάνουν ψυχική προετοιμασία, ίσως ήταν αργά για να σταματήσουν ένα τρένο που είχε ξεκινήσει μια βδομάδα νωρίτερα".

Ενώ κατέληξε: "Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στις τέσσερις ομάδες που έπαιξαν στο φινάλε της σεζόν. Ήταν πολύ δύσκολο να ρισκάρουμε τις καριέρες μας, ενώ δεν έχουμε συμβόλαιο για του χρόνου, να παίξουμε τελικούς. Συγχαρητήρια στους παίκτες όλων των ομάδων. Οι Έλληνες αθλητές έδειξαν ότι είναι "εδώ" για τους συλλόγους, κι ότι μετράει πολύ περισσότερο να έχεις Έλληνες που παίζουν με την ψυχή τους, παρά οτιδήποτε άλλο".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο