Θα παλέψει και ό,τι βγει απέναντι στο «θηρίο»

Με στόχο το καλύτερο δυνατό η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 στις 20:00 την Ρωσική Belogorie Belgorod στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στον επαναληπτικό του 0-3 που ηττήθηκε στο Μπέλγκοροτ στις 19 Δεκεμβρίου 2018.Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο του κυρίως ταμπλό του CEV Challenge Cup. 

Οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με προπόνηση στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» με τον κόουτς Σάββα Σάββα να βάζει τις τελικές πινελιές στο πλάνο ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Αμφίβολος για την αναμέτρηση είναι ο εκπληκτικός φέτος Νικόλας Ελευθερίου που προσβλήθηκε από ίωση, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Αχιλλέας Πετρακκίδης ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί.

Η Ομόνοια δήλωσε για τον αγώνα τους: 1. Aχ. Πετρακκίδης, 3. Σωτ. Πετρακκίδης, 5. Λέο Μιράντα, 7. Νικ. Ελευθερίου, Χρ. Αντωνιάδης, 10. Αντ. Χριστοφή, 11.Χρ. Προδρόμου, 12. Αγγ. Αλεξίου, 13. Ρεϊνάλντο, 14. Γ.Πλατρίτης, 15. Μπρ. Άλβες.

Με αξιοπρέπεια
O Nικόλας Ελευθερίου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι «γνωρίζουμε ότι αγωνιζόμαστε με ένα μεγαθήριο και μια ομάδα που μπορεί να πάρει το τρόπαιο. Εμείς θα αγωνιστούμε με αξιοπρέπεια ώστε όταν τελειώσει ο αγώνας να είμαστε ικανοποιημένοι με την προσπάθειά μας». Ο Ελευθερίου κάλεσε τον κόσμο της Ομόνοιας να δώσει το παρόν του.

Η Ρωσική ομάδα θα προπονηθεί στη Σάλα του Σταδίου «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» τη Δευτέρα το βράδυ και ο προπονητής Σλόμπονταν Κόβατς δήλωσε τους: 1. A. Ombochaev, 2.J.G. Perrin, 3.S.Bagrey, 4.N. Petric, 7. A. Semyshev, 8. P. Tetyuchin, 11. R. Poroshin, 13. Al. Safonov, 14. R. ksanipov, 15. D. Zemchenok, 16. Al. Gutsalyuk, 17.V. Golubev, 19. E. Sidenko, 20.M. Maximenko.

Tον αγώνα θα σφυρίξουν οι: Carel Zuidburg από το Λουξεμβούργο και Aleksadar Sudzuey από την Λευκορωσία.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο