Μία έξτρα... ώθηση!

Κάτι επιπλέον που χρήζει αναφοράς από το πρόσφατο ντέρμπι της Ομόνοιας στο Τσίρειο είναι και η σταθερότητα του Κοστέλ Παντίλιμον. Ο πανύψηλος τερματοφύλακας των "πρασίνων" για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι διατήρησε το μηδέν στην εστία του, έτσι μετά την Ένωση και τον ΑΠΟΕΛ, η τριάδα συμπληρώθηκε με την ΑΕΛ.

Ο Ρουμάνος άσος, μετά από το ατυχές βράδυ με τον Εθνικό στο ΓΣΠ, πείσμωσε, δούλεψε και δείχνει να βρίσκεται τώρα σε καλή κατάσταση. Αρχικά υπήρχε μια δυσπιστία προς το πρόσωπο του, αφού και ο ίδιος δεν έβγαζε σταθερότητα στα 90λεπτα του, σιγά-σιγά όμως δείχνει ότι έχει μπει στους ρυθμούς της Ομόνοιας. Είναι σημαντικό για έναν τερματοφύλακα να μην δέχεται γκολ, πόσο μάλλον σε τέτοια παιχνίδια υψηλού κινδύνου με ύψιστη σημασία. Λούφντερ και Λανγκ είναι το «δεξί» χέρι του Παντίλιμον, αφού αυτοί οι δύο φροντίζουν τις πλείστες φορές να μην φτάνει η μπάλα στη δικιά τους εστία.

Μπορεί ο Ρουμάνος τερματοφύλακας να είναι λίγο μόλις διάστημα στην ομάδα, όμως δείχνει ότι άρχισε να προσαρμόζεται στα «θέλω» του τεχνικού τιμ. Η αμυντική λειτουργία φέτος της Ομόνοιας παίρνει άριστα και σε αριθμούς είναι η μοναδική ομάδα που έχει δεχθεί τα λιγότερα τέρματα, καταγράφοντας για την ώρα ένα πολύ σπουδαίο στατιστικό. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο