«…τότε δεν μπορεί να μας αντιμετωπίσει κανείς»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή ΠΡΩΤΟ Sports ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, τοποθετήθηκε για...

…το τι αφήνει στην ομάδα η λευκή ισοπαλία με την Ομόνοια: «Σίγουρα δεν μας αφήνει ευχαριστημένους, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ και τότε θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη στον αγώνα. Γενικά όμως η εικόνα ήταν ισοβαρής, μετά το 70' η Ομόνοια κέρδισε μέτρα, δεν έκανε μεν όσες ευκαιρίες εμείς, αλλά αφού εμείς δεν σκοράραμε, κάθε αποτέλεσμα ήταν ανοικτό.

Αυτό που αφήνει η αγωνιστική είναι η μείωση της απόστασης από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς, αλλά πλέον έχουμε δύο ομάδες μπροστά μας, τον Απόλλωνα στο -1 και την ΑΕΚ στους -4. Οι ομάδες της πρώτης εξάδας έχουν το δικαίωμα να σκέφτονται ότι μπορούν να κατακτήσουν ευρωπαικό εισιτήριο, Για πρωτάθλημα δεν ξέρω για τις πόλοιπες, αλλά εμείς το πιστεύουμε. Έχουμε και την ποιότητα και την ικανότητα, φτάνει να λύσουμε και το τελευταλιο κομμάτι, το γκολ. Εντός με τις ομάδες της εξάδας πετύχαμε τις πιο ευρείες νίκες (3-0 την ΑΕΛ, 4-1 τον Απόλλωνα), αλλά τα άλλα τρία έληξαν στο 0-0, όλα με την ίδια εικόνα, Πρέπει να το λύσουμε, πλέον κάθε παιχνίδι είναι τελικός»

…τη δυστοκία στο σκοράρισμα και την απουσία επιθετικού από την 11άδα: «Δεν έχει σημασία ποιος αγωνίζεται, αλλά να παράγεις ευκαιρίες και να σκοράρεις. Αν δει το παρελθόν των τριών που άρχισαν χθες (Τάμαρι, ντε Βινσέντι, Εφραίμ), θα βρει χρονιές που πέτυχαν πάνω από 10 γκολ έκαστος. Σημασία έχει να βρούμε το γκολ και όχι ευκαιρίες που αποκρούει ο αντίπαλος. Με περισσότερη προσπάθεια και καθαρό μυαλό θα τα βάλουμε. Δεν θέλουμε πάνω από ένα γκολ, αρκεί να μη δεχτούμε,. Με το 1-0 μειώνουμε την απόσταση από την κορυφή»

…τον Σιγκούρνταρσον: «Ήρθε, αγωνίστηκε ένα ημίχρονο, είχε κάποια προβλήματα που δεν τον κρατούσαν εκτός προπονήσεων, αλλά έμπαινε 2-3 μέρες και την επόμενη αποχωρούσε. Έτσι δεν μπορεί να τον υπολογίζει ένας προπονητής, γι’ αυτό έχουμε πει ότι είναι απόφαση προπονητή. Δεν μπορείς να νιώθεις ασφάλεια, αν δεν ξέρεις αν ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να βγάλει την προπόνηση. Χθες αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή ποιοι τρεις θα μείνουν εκτός, έμειναν οι Γιάκολις και Βιντιγκάλ. Ο Σιγκούρνταρσον είχε μπει στις δύο τελευταίες προπονήσεις, αλλά το Σάββατο μπήκε και βγήκε»

…την παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι: «Μας εξέπληξε ο αριθμός, το μεσημέρι της Δευτέρας είχαν φύγει 1600 εισιτήρια από την προπώληση, άρα πάνω από 2000 πήγαν από τα ταμεία. Καλύτερα να τα κλείνουν πιο νωρίς. Χθες ήταν από τις λίγες φορές που νιώσαμε έδρα, είναι συγκοινωνούντα δοχεία η ομάδα και ο κόσμος. Τον ευχαριστούμε για χθες, αλλά πολύ πιο σημαντικό είναι το αύριο. Τους θέλουμε κοντά μας στο Τσίρειο, κόντρα στον Απόλλωνα»

…το μεγαλύτερο διάστημα προετοιμασίας εν τη απουσία άλλων υποχρεώσεων: «Ας σκεφτεί κάποιος πώς είναι να προετοιμάζεσαι 2 μέρες και πώς είναι για μια εβδομάδα. Θα μας συμβεί πρώτη φορά, ευελπιστούμε ότι θα είναι θετικό, να φρεσκαριστεί σωματικά και πνευματικά η ομάδα, να βελτιωθούμε κυρίως στη διάρκεια, διότι αν η ομάδα παίξει όπως στο πρώτο 30λεπτο αλλά με διάρκεια δεν μπορεί να μας αντιμετωπίσει κανείς»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο