Την παραμονή στη Serie A εξασφάλισε, επί της ουσίας, η Κάλιαρι μετά τη σημερινή (27/4) νίκη στη Σαρδηνία με 3-2 επί της Αταλάντα, στο ματς της 34ης αγωνιστικής.
Τέσσερις... στροφές πριν από το φινάλε της σεζόν, οι νησιώτες ξέφυγαν 8 βαθμούς από την 18η Κρεμονέζε και θα πρέπει να... αυτοκτονήσουν στη συνέχεια για να υποβιβασμούς.
Πρωταγωνιστής ήταν ο Μεντί, ο οποίος με δύο γκολ πριν τη συμπλήρωση του 10λεπτου (1', 8') έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην Κάλιαρι. Ο Σκαμάκα ανέλαβε δράση και ισοφάρισε για τους «μπεργκαμάσκι» προτού κλείσει το ημίχρονο (40', 45').
Ωστόσο, με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (47'), ο Μπορέλι «έγραψε» το τελικό 3-2. Η ήττα αυτή δεν αποκλείεται ν' αποδειχθεί «καταδικαστική» για την Αταλάντα στην προσπάθεια που κάνει για να μην μείνει εκτός Ευρώπης, ούσα στο -7 από την 6η Ρόμα.



































