Πρώτη και καλύτερη η Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ επικράτησε 1-0 της Ουλσάν, ενώ η Φλουμινένσε έμεινε στο 0-0 με τη Μαμέλοντι Σάνταουνς, παίρνοντας και αυτή την πρόκριση.

Την κορυφή του 6ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων εξασφάλισε η Ντόρτμουντ, που επικράτησε 1-0 της Ουλσάν στο Σινσινάτι.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 36ο λεπτό, όταν μετά από αλλεπάλληλα λάθη στην αντίπαλη άμυνα, ο Σβένσον έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα από την περιοχή.

Δεύτερη τερμάτισε η Φλουμινένσε, που έμεινε στο 0-0 με τη Μαμέλοντι Σάνταουνς του Μιγκέλ Καρντόσο, με τους Νοτιοαφρικανούς να βγαίνουν τρίτοι με συγκομιδή τεσσάρων βαθμών.

Από την άλλη, τελευταίοι δίχως βαθμό βγήκαν οι Νοτιοκορεάτες, που δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο