Ο Μαροκινός τερματοφύλακας απέκρουσε το πέναλτι του Ουρουγουανού μέσου στο 90+2' και το Ρεάλ Μαδρίτης - Αλ Χιλάλ έμεινε στον «άσο», στο Μαϊάμι, για τον 8ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Με νέο «αέρα» στους πάγκους οι δυο ομάδες, βασικοί οι Αλεξάντερ-Άρνολντ και Χάουσεν.
Στο 1-1 έμειναν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Αλ Χιλάλ, στο πρώτο παιχνίδι τους για τον 8ο όμιλο στο Μουντιάλ Συλλόγων, που διεξήχθη στο «Hard Rock Stadium» του Μαϊάμι, με τους «μερένχες» να χάνουν μοναδική ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στις καθυστερήσεις, όμως ο Μπόνο απέκρουσε το πέναλτι του Βαλβέρδε. Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, η αυστριακή Σάλτσμπουργκ θα αναμετρηθεί με την μεξικανική Πατσούκα στο Σινσινάτι (19/6, 01.00).
Η απόκρουση του πέναλτι από τον Μπόνο απέναντι στον Βαλβέρδε στο 90+2':
Σε ένα ισορροπημένο ματς, όπου τόσο ο Τσάμπι Αλόνσο, όσο ο Σιμόνε Ιντσάγκι, πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους, η Ρεάλ που αγωνίστηκε χωρίς τον Κιλιάν Μπαπέ που ταλαιπωρείται από ίωση, είχε τον έλεγχο το πρώτο ημίχρονο και πήρε το προβάδισμα στο 34' με τον 20χρονο Γκονσάλο Γκαρσία, έπειτα από πάσα του Βινίσιους.
«Χάθηκε» η μπάλα και η Ρεάλ Μαδρίτης ανοίγει το σκορ με τον Γκονσάλο Γκαρσία στο 34':
Η Αλ Χιλάλ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 41', όταν από λάθος εκτίμηση του Ασένθιο, ο Λεονάρντο έκλεψε την μπάλα και κέρδισε πέναλτι από τον νεαρό στόπερ της «Βασίλισσας». Ο Ρούμπεν Νέβες ευστόχησε από την άσπρη βούλα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε λόγω της κόπωσης των παικτών, με τη Ρεάλ να έχει δοκάρι στο 46' με τον Γκιουλέρ, ενώ στο 72’ ο Τούρκος πλάσαρε άουτ από καλή θέση.
Η ισοφάριση σε 1-1 από τον Ρούμπεν Νέβες στο 41' που έμελλε να είναι το τελικό σκορ: