Κάθε ώρα που περνά, φέρνει όλο ένα και πιο κοντά τον Μπέντζαμιν Σέσκο στο «Έμιρεϊτς», με τις συζητήσεις με τη Λειψία να κυλούν θετικά. Όλα δείχνουν πως σύντομα θα έχουμε συμφωνία και… επιτέλους οι Λονδρέζοι θα αποκτήσουν σέντερ φορ.
Ιδανικά φαίνεται πως κυλούν οι διαπραγματεύσεις της Άρσεναλ με τη Λειψία, με φόντο την απόκτηση του Μπέντζαμιν Σέσκο από τους «κανονιέρηδες».
Αυτό, τουλάχιστον, επισημαίνει ο Fabrizio Romano, ο οποίος με ανάρτησή του υποστηρίζει πως όλα βαίνουν καλώς και πως σύντομα, ενδέχεται να έχουμε σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.
Ο ίδιος θέλει να μετακινηθεί στο Βόρειο Λονδίνο και την Άρσεναλ και αν κρίνουμε σωστά από την ανάρτηση που αναφερθήκαμε, όλα είναι θέμα χρόνου… Η Άρσεναλ πλησιάζει σε συμφωνία με τη Λειψία και εκτός μεγάλου απροόπτου, ο Μικέλ Αρτέτα θα έχει… επιτέλους τον σέντερ φορ που επιθυμεί!
Χορηγός των ειδήσεων που αφορούν την Premier League το Brothers Bar and Grill.
Πηγή: england365.gr