Ράζβαν Λουτσέσκου: Πάει για Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας!

Η Αλ Χιλάλ του Ράζβαν Λουτσέσκου κέρδισε την Αλ Σαντ (6-5 το συνολικό σκορ) και θα διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας κόντρα στην ιαπωνική Urawa Red Diamonds!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, ύστερα από δύο χρόνια εξαιρετικά επιτυχημένης παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχίσει την προπονητική καριέρα του στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Χιλάλ. Ο Λουτσέσκου άφησε ως παρακαταθήκη στον Δικέφαλο δύο Κύπελλα, αλλά κυρίως, το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια!

Μερικούς μήνες αργότερα, ο 50χρονος προπονητής παραμένει στον δρόμο των επιτυχιών καθώς ετοιμάζεται να διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Η Αλ Χιλάλ απέκλεισε την Αλ Σαντ του Κατάρ σε διπλές αναμετρήσεις με συνολικό σκορ 6-5. Παρότι στη ρεβάνς η ομάδα του Λουτσέσκου ηττήθηκε με 4-2 εντός έδρας, προκρίθηκε χάρη στο 4-1 του πρώτου αγώνα!

Στον τελικό, η Αλ Χιλάλ θα αντιμετωπίσει την ιαπωνική Urawa Red Diamonds (η οποία απέκλεισε στα ημιτελικά την κινεζική Guangzhou Evergrand) σε διπλούς αγώνες μέσα στο Νοέμβριο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο