O Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Λαμία με μοναδικό στόχο τη νίκη για να μείνει μέσα στο κόλπο του τίτλου και το βράδυ της Κυριακής επέστρεψε από το “Αθανάσιος Διάκος” με μία βαριά και ασήκωτη ήττα στις αποσκευές του (1-3) που τον άφησε στο -8 από την κορυφή μετά από την επικράτηση του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ.
Όπως ήταν αναμενομένο, η ατμόσφαιρα ήταν βαριά στο εσωτερικό τόσο της ομάδας όσο και στου συλλόγου και αυτό αποτυπώθηκε κατά την επιστροφή στη βάση της, με μερίδα οπαδών να περιμένουν την αποστολή στο Κορωπί για να αποδοκιμάσουν.
Οι λίγοι φίλοι της ομάδας που εμφανίστηκαν στο Κορωπί περιορίστηκαν σε βρισιές από απόσταση, καθώς η Αστυνομία που ήταν εκεί δεν τους επέτρεψε να πλησιάσουν, με το γεγονός αυτό να είναι χαρακτηριστικό της δύσκολης θέσης στην οποία βρίσκεται πλέον το τριφύλλι και ενώ έχουμε μπει στην τελική ευθεία της σεζόν.
Πηγή: sport24.gr