Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Νικόλα Λεβέντη από πλευράς ΑΕΛ, για την πρόκριση και την ενίσχυση.
Οι δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ FM 95:
Για την πρόκριση: «Ήταν σημαντική η πρόκριση με οποιονδήποτε τρόπο, θα έπρεπε να αποδείξουμε ότι ήμασταν το φαβορί και το κάναμε ως σύνολο. Η αλήθεια είναι ότι πετύχαμε τρία τέρματα και μας έφυγε το άγχος. Η Αγία Νάπα απέδειξε ότι παίζει χωρίς άγχος. Η ΑΕΛ εμφανίστηκε σοβαρή και η νέα τεχνική ηγεσία έδειξε το «μονοπάτι» που θέλει να ακολουθήσουν οι παίκτες. Σημαντικό που πήραν νεαροί της ομάδας χρόνο συμμετοχής, όπως οι Παναγιώτου και Χριστοφή που είναι παιδιά από την ακαδημία, είναι σημαντικό να μπαίνουν στην εξίσωση. Η ΑΕΛ θέλει να παίρνει στα σοβαρά όλα τα παιχνίδια».
Για ενίσχυση: «Θα γίνουν τρεις κινήσεις. Η μία θα είναι η εγγραφή του Μπέκερ που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Ο Σατσιάς και οι συνεργάτες του πρόκειται να αποφασίσουν για τις θέσεις ενίσχυσης. Έγινε η συνάντηση, αποφασίστηκε το μπάτζετ που πρόκειται να διατεθεί, καθορίστηκαν τα δεδομένα για να κλείσουμε τους παίκτες μέσα στον Δεκέμβριο και να εγγραφούν αρχές Ιανουαρίου. Δεν είναι εύκολη η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, όμως θα πρέπει να υπάρξει εμβολιασμός για να “κλείσουν” τα κενά. Οι υφιστάμενοι παίκτες πρέπει να ανεβάσουν απόδοση, ενώ οι νέες μεταγραφές πρέπει να μας ανεβάσουν επίπεδο. Δεν θα γίνουν μεταγραφές απλώς για να κάνουμε κάποια κίνηση. Όποιος παίκτης έρθει θα πρέπει να προσαρμοστεί στα «θέλω» της τεχνικής ηγεσίας».
Για το οικονομικό: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο στο οικονομικό κομμάτι, σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες ωστόσο δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας για να γίνουν προσθήκες τον Ιανουάριο. Αν θέλουμε να αναβαθμιστεί το σύνολο πρέπει να γίνουν μεταγραφές με κάθε τρόπο. Η ΑΕΛ τηρεί πιστά ένα οικονομικό πλάνο διαχείρισης. Δεν θα γίνουν υπερβάσεις. Θα χρειαστούμε ενίσχυση από τη μέση και μπροστά. Ο κ. Σατσιάς και οι συνεργάτες του έχουν την εικόνα της ομάδας».
Για τα αγωνιστικά ενόψει Καρμιώτισσας: «Σίγουρα επιστρέφει ο Μπάμποκ στο κέντρο, θα απουσιάζει ο Μεγιάδο που είναι τιμωρημένος. Θα προπονηθεί και ο Ρομπέρτα, οπότε θα έχουμε κάποιες επιστροφές. Οι Τρισκόφσκι και Άμπραχαμ θα μπουν στις προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας. Εκτός και ο Παπαφώτης αυτή την εβδομάδα. Τέλος, ο Νεοφύτου είχε απλώς κάποιο σφύξιμο, δεν θα τον αφήσει εκτός».