«Το σημαντικό είναι εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Την σημασία του να κάνουν το δικό τους παιχνίδι, ευελπιστώντας πως αυτό θα συνδυαστεί και με τη νίκη εξέφρασε μέσω των δηλώσεων του στην σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του αγώνα με την Χάιντενχαϊμ ο προπονητής της Πάφου FC, Καρσέδο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Σούνιτς.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για το αυριανό παιχνίδι. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα, θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, να παίξουμε το παιχνίδι μας και αν έρθει το αποτέλεσμα ακόμα καλύτερα.

Δεν μπορώ να αναλύσω που μπορεί να φτάσει η ομάδα στην Ευρώπη. Αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι ο αυριανός αγώνας και σε αυτόν επικεντρωνόμαστε». 

Για το αν υπάρχει κάποια απουσία:

«Όλοι παίκτες είναι διαθέσιμοι και δεν έχουμε κάποιοι πρόβλημα».

«Βρισκόμαστε εδώ που είμαστε με βάση σχεδίου. Ο στόχος που είχαμε βάλει, όταν χτίζαμε την ομάδα το καλοκαίρι, ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις. Για αυτό, χτίσαμε μία ομάδα που έχει πολλές επιλογές. Οπόταν, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε που θα φτάσουμε».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσωπεί ο Σούνιτς:

«Θα είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που θα παίξει δυνατά. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά που πρέπει είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος».

Για το αν υπάρχει περισσότερο κίνητρο σε τέτοια παιχνίδια: «Αγώνες σαν τον αυριανό, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ώθηση. Πιστεύω ότι κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει τέτοια παιχνίδια. Έχω εμπειρία από τέτοια παιχνίδια, καθώς αγωνίστηκα στην Μπουντεσλίγκα. Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά εάν κάνουμε αυτά που πρέπει, μπορούμε. 

Όλοι παίκτες που φτάνουν σε αυτό το επίπεδο θέλουν να διακριθούν. Θέλουν να φτάσουν ψηλά στην Ευρώπη. Ωστόσο, θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου, ότι πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο