Επιστροφή Νεϊμάρ στα γήπεδα!

Ένα χρόνο μετά τη ρήξη του χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο κι έναν σχετικό τραυματισμό του μηνίσκου, ο Νεϊμάρ θα πρέπει να επιστρέψει στους αγώνες της Αλ Χιλάλ αυτή τη Δευτέρα (21/10).

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός κλήθηκε στην αποστολή για τον αγώνα του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ με την Αλ Αΐν και είναι «έτοιμος» να παίξει, σύμφωνα με τον προπονητή του Ζόρζε Ζεσούς.

«Στις 18 Οκτωβρίου ο Νεϊμάρ συμπλήρωσε έναν ολόκληρο χρόνο απουσίας. Ακόμα ανακτά τη φυσική κατάσταση και το επίπεδό του κι εργαζόμαστε βήμα-βήμα μέχρι να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο που έπαιζε. Η παρουσία του Νεϊμάρ στο γκρουπ δεν έχει σε τίποτα να κάνει με έναν ελιγμό ή μια εξαπάτηση για τον αντίπαλο, ο Νεϊμάρ είναι ικανός να παίξει και όποτε αποφασίσω θα τον βάλω», υπογράμμισε ο προπονητής της σαουδαραβικής ομάδας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί λοιπόν να παίξει στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ αλλά θα πρέπει να περιμένει ως τον Ιανουάριο για να πατήσει το πόδι του στα γήπεδα της Σαουδικής Pro League, καθώς δεν έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τους παίκτες για το πρωτάθλημα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο