«Από τις καλύτερες μας εμφανίσεις, συνεχίζουμε τη βαθμολογική μας αντεπίθεση»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από πλευράς ΑΕΚ και Κυριάκο Δημητρίου μετά τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Οι δηλώσεις του στον Super Sport FM:

«Αν δεν έκανε την τρομερή απόκρουση ο Αθανασιάδης στα τελευταία λεπτά, θα ήταν για μας ένα σοκ... Η αλήθεια το ματς δεν έπρεπε να πάει μέχρι τέλος. Το παραδέχθηκε και ο Οκκάς, εμείς κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Πετύχαμε το ζητούμενο με πειστική εικόνα, συνεχίζοντας από εκεί που μείναμε πριν τη διακοπή. Μόνο η δικιά μας ομάδα ήταν μπροστά στο αντίπαλο τέρμα. Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές ακολουθεί ο άγραφος κανόνας της τιμωρίας, λίγο έλειψε να τιμωρηθούμε. Ικανοποιημένος και ο κόσμος και συνεχίζουμε».

«Στην ολότητα του ματς ήμασταν καλύτεροι, από την αρχή ήμασταν το αφεντικό. Είχαμε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουμε το γκολ, ο αντίπαλος στο α’ ημίχρονο δεν είχε τελική. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ήταν από τις καλύτερες μας φετινές εμφανίσεις. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, το δυστύχημα για μας είναι ότι δεν καταφέραμε να πετύχουμε και άλλα γκολ ενώ μπορούσαμε. Όπως είπε και ο Μπεργκ το ανησυχητικό θα ήταν να μην δημιουργούσαμε ευκαιρίες, θα πρέπει να βελτιωθούμε στην αποτελεσματικότητα μας».

«Στόχος να διευρύνουμε το σερί μας, θεωρώ ότι η ΑΕΚ θα βρει τις λύσεις στο σκοράρισμα, θα παρουσιάσουμε μεγαλύτερο πλουραλισμό. Με την ΑΕΛ πρέπει να παροσιάσουμε ανάλογο πρόσωπο για να συνεχίσουμε τη βαθμολογική μας αντεπίθεση».

«Χθες διατέθηκαν 3300 περίπου εισιτήρια, δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάλεσμα για το επόμενο λόγω τιμωρίας της ΑΕΛ».

«Ο Καμπρέρα επιστρέφει από τιμωρία, από αύριο θα δούμε Ναούμ και Λέδες, σήμερα έχει ρεπό η ομάδα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο