Επιμένουν στο Μεξικό για Αλμέιδα και Τσίβας

Στην Τσίβας φέρονται να επικοινώνησαν τον Αλμέιδα, ενώ στο Μεξικό αποκαλύπτουν πως η ρήτρα με την ΑΕΚ έχει ημερομηνία λήξης.

Διακαής πόθος της Τσίβας αποτελεί ο Ματίας Αλμέιδα για τον πάγκο, μιας και έχει συνδέσει το όνομά του με μια χρυσή τριετία στην ομάδα της Γουαδαλαχάρα. Παρά τις δυσκολίες που έχει η επιστροφή του Αργεντινού τεχνικού άμεσα στην ομάδα του Μεξικού, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, τα δημοσιεύματα επιμένουν και κάνουν λόγο για επικοινωνία της διοίκησης με τον Αλμέιδα, ενώ δίνουν νέα διάσταση στο θέμα της ρήτρας αποδέσμευσης του «Πελάδο», ύψους 10 εκατ. ευρώ, από την ΑΕΚ.

Ο δημοσιογράφος Χοσέ Μαρία Γκαρίδο αναφέρει στο Claro Sports ότι δεν είναι εύκολο να συμβεί η επιστροφή του Αλμέιδα στην Τσίβας, αλλά θεωρεί ότι υπάρχουν λιγότερα εμπόδια. Τονίζει δε πως το διοικητικό συμβούλιο της Γκουανταλαχάρα «επικοινώνησε με τον Ματίας Αλμέιδα για να μάθει ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια, επιβεβαιώνοντας έτσι το ενδιαφέρον για πιθανή επιστροφή του  προπονητή που οδήγησε τη Γκουανταλαχάρα στη δόξα μετά τη νίκη Τίτλος Liga MX στο Clausura 2017». Επισημαίνει δε πως ο Αλμέιδα δεν έχει μάνατζερ και οι επαφές έγιναν απευθείας.

Πάντως, σημειώνει ότι υποψήφιος είναι και ο Κίκε Σετιέν για τον πάγκο της ομάδας από τη Γουαδαλαχάρα. 

Ο δημοσιογράφος Αλεχάντρο Ορβανιάνος σε δηλώσεις του στο W Radio αναφέρει και κάτι για τη ρήτρα του Αλμέιδα στο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. «Δεν είναι εύκολο να συμβεί, αλλά έχουμε την πληροφορία ότι υπήρχαν πολλά εμπόδια με την ΑΕΚ πριν, και ότι υπάρχει μια ρήτρα που λήγει τον Δεκέμβριο και θα μπορούσε να ανοίξει το μονοπάτι. Ο Αλμέιδα δεν έφυγε από τη Γουαδαλαχάρα με καλό τρόπο. Όλοι θυμόμαστε ότι υπήρχε θέμα με τον Χιγκέρα και την οικογένεια Βεργκάρα. Ο Πάκο Γκάμπριελ ντε Άντα έφτασε στην Τσίβας όταν τα πράγματα ήταν πολύ περίπλοκα, αλλά φαντάζομαι ότι ο Αμάουρι Βεργκάρα γνωρίζει τι θα σημαίνει η άφιξη του Αλμέιδα. Ξέρει ότι αν έχει κάποιες διαφορές μαζί του, για το καλό της ομάδας, ίσως είναι μια απόφαση να αφήσει τα προσωπικά θέματα. Λίγα πράγματα θα μπορούσαν να ενθουσιάσουν τον κόσμο της Τσίβας τόσο πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, στο Μεξικό γνωρίζουν καλά πως ο Ματίας Αλμέιδα δεν παρατά ποτέ ένα πρότζεκτ στη μέση. Ο «Πελάδο» βρίσκεται για τρίτο χρόνο στην ΑΕΚ και έχει στα χέρια του ένα πολύ ενδιαφέρον γι’ αυτόν πρότζεκτ, ενώ απολαμβάνει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη της διοίκησης, αλλά και την αγάπη του κόσμου. Εξάλλου, μέσω της Ένωσης δημιουργεί και όνομα ως προπονητής στην Ευρώπη, όπου ενδεχομένως στο μέλλον μπορεί να κάνει το βήμα σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Πηγή: Sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο