Σοκάρει ο Ίσκο: «Έπαθα επιληπτική κρίση, δυσκολευόμουν να θυμηθώ»

Στην αποκάλυψη πως είχε πάθει κρίση επιληψίας το 2022 και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 4 ολόκληρες ημέρες στο νοσοκομείο έκανε ο Ίσκο, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο λογαριασμό της Μπέτις στο Youtube.

Το τελευταίο διάστημα είναι ζόρικο για τον Ίσκο καθώς ένας τραυματισμός τον έχει θέσει νοκ-άουτ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπέτις μέχρι το τέλος του 2024 ωστόσο ο 32χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει αφήσει πίσω του πολύ δυσκολότερες καταστάσεις.

Αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο κανάλι των βερδιμπλάνκος στο Youtube, με τον άλλοτε άσο της Ρεάλ να μιλάει για μία επιληπτική κρίση που είχε το 2022 και που τον υποχρεώσε έκτοτε παίρνει καθημερινα ένα χάπι για τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

"Δεν το είχα πάθει ποτέ στο παρελθόν. Ήταν ένα πραγματικά δυνατό επεισόδιο. Μου συνέβη όταν κοιμόμουν, νομίζω πως ήταν το 2022.

Διακομίστηκα στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκα για τέσσερις ημέρες όπου μου έκαναν πάρα πολλές εξετάσεις. Δυσκολευόμουν να θυμηθώ πράγματα που είχαν συμβεί σε εμένα εκείνη την ημέρα.

Υπάρχουν και γεγονότα που έγιναν στο νοσοκομείο που επίσης δεν θυμάμαι", τόνισε ο Ίσκο για να συμπληρώσει: "Πρέπει να παίρνω ένα χάπι κάθε ημέρα για τέσσερα χρόνια. Ευτυχώς δεν είχα άλλα επεισόδια από τότε".

 

 

Πηγή: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο