Βαριά καμπάνα: Χωρίς φιλάθλους για τα επόμενα 5 εκτός

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι δεν θα πουλήσει εισιτήρια στους κατόχους καρτών διαρκείας για τους επόμενους πέντε εκτός έδρας αγώνες της, αφότου ο σύλλογος επλήγη από δύο κυρώσεις από την UEFA και την Ποδοσφαρική Ομοσπονδία της Ισπανίας (RFEF).

Την περασμένη εβδομάδα της επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ, μαζί με απαγόρευση της πώλησης εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους οπαδούς της για αγώνα της UEFA (με αναστολή), αφού οι οπαδοί επέδειξαν ρατσιστική συμπεριφορά στην ήττα (4-0) από την πορτογαλική Μπενφίκα στο Champions League.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, τους δόθηκε επίσης εντολή να παίξουν τους επόμενους τρεις εντός έδρας αγώνες τους με μερικό κλείσιμο των θυρών από την RFEF, αφού ο αγώνας εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης διακόπηκε λόγω ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

«Η ζημιά που προκλήθηκε στην εικόνα της Ατλέτικο και των οπαδών της, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων συμπεριφέρθηκε με υποδειγματικό τρόπο, είναι δύσκολο να αποκατασταθεί», ανέφερε η Ατλέτικο σε ανακοίνωσή της την Τετάρτη. «Η σοβαρότητα του θέματος και η ευθύνη να φροντίσουμε την εικόνα του συλλόγου μας, ανάγκασαν την οντότητα να λάβει αυτό το μέτρο, ενώ ταυτοποιούνται όλοι όσοι εμπλέκονται σε τέτοια περιστατικά».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο