Γράφτηκε ιστορία: Για πρώτη φορά 3 ομάδες μας στην επόμενη φάση!

Ιστορική πρόκριση και των τριών κυπριακών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ομόνοια, Kuutio Homes Παφιακός και Ολυμπιάδα Νεαπόλεως κατάφεραν να προκριθούν στη φάση των 16 Finals στη φάση δηλαδή των 32 των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της CEV. Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία για πρώτη φορά στα χρονικά όπου και οι τρεις  κυπριακές ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πετοσφαίρισης  προκρίνονται στην επόμενη φάση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τον αποκλεισμό από το CEV Champions League πέρασε στο CEV Cup Ανδρών όπου αγωνίστηκε με την OK Radnik Βιlelija Βοσνίας. Δείχνοντας την ανωτερότητά της οι νταμπλούχοι της σεζόν 2023- 2024 πέτυχαν δυο νίκες επί των Βόσνιων και προκρίθιηκαν πανηγυρικά στη φάση των 16 fInals (φάση των 32).

Επόμενος αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η Deya Volley Burgas Βουλγαρίας. Οι αγώνες είναι ορισμένοι μεταξύ 12- 14 Νοεμβρίου 2024 στο ‘ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’ και ο επαναληπτικός στις 20 Νοεμβρίου στο Burgas.

Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ

O Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ πέτυχε δυο νίκες επί της Βοσνιακής OK Napredak Ozdak εξασφαλίζοντας πανηγυρική πρόκριση στη φάση των 16 finals (φάση των 32). Επόμενος αντίπαλος των κατόχων του Σούπερ Καπ Ανδρών είναι η βελγική Lindemans Aalst. Ο πρώτος αγώνας είναι στην Κύπρο μεταξύ 12- 14 Νοεμβρίου 2024.

OΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ

Μεγάλη πρόκριση στη  φάση των 16 Finals (Φάση των 32) του CEV Challenge Cup ΓυναΙκών πέτυχε η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ. Η προσφυγική ομάδα ενώ έχασε τον πρώτο αγώνα από την Hapoel Kfar Saba με 3-1 σετ, κέρδισε με φανταστική εμφάνιση στο δεύτερο αγώνα την Ισραηλινή ομάδα με 3-0 σετ εξασφαλίζοντας την πρόκριση στο χρυσό σετ. Επόμενος αντίπαλος της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ είναι η Charleroi Volley Βελγίου. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 06 Νοεμβρίου 2024 στο ‘ ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ’ και ο επαναληπτικός στις 12 Νοεμβρίου 2024 στο Βέλγιο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο