Έχει βουνό ν' ανέβει ο Χιμένεθ...

Σήκωσε μανίκια ο νέος προπονητής στον ΑΠΟΕΛ Μανόλο Χιμένεθ, με τον έμπειρο προπονητή πλέον ν' αναλαμβάνει τον «γαλαζοκίτρινο» πάγκο.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, ο Χιμένεθ σε 11 πρεμιέρες του μετρά 8 νίκες και 3 ήττες, θέλοντας να ανεβάσει το νούμερο σε 9 στα 12, το ερχόμενο Σάββατο κοουτσάροντας τον ΑΠΟΕΛ.

Με το «καλημέρα» ο Χιμένεθ βρίσκει μπροστά του έναν αγωνιστικό… Γολγοθά, αφού με το τέλος του ματς του Σαββάτου με αντίπαλο την Ομόνοια Αρ., αρχίζουν τα δύσκολα. Όσον αφορά το πρωτάθλημα Cyprus League by Stoiximan ο ΑΠΟΕΛ με το πέρας της 7ης αγωνιστικής θα έρθει αντιμέτωπος με έξι μεγάλες ομάδες και παιχνίδια με τον χαρακτήρα ντέρμπι: Ανόρθωση (εντός), Απόλλωνα (εκτός), ΑΕΛ (εντός), Πάφος (εκτός), Άρης (εντός), Ομόνοια (εκτός).

Ενδιάμεσα όμως έχει και τα παιχνίδια Ευρώπης με Μπόρατς, Φιορεντίνα, Μόλντε και Νόα, κάτι που σημαίνει ότι ο Ισπανός καλείται να κάνει την απαιτούμενη διαχείριση στο ρόστερ ώστε να έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το ΑΠΟΕΛ έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ και όλοι είναι απαραίτητοι στις διπλές διοργανώσεις.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο