Καζαϊσβίλι: «Προτιμώ να μιλώ στο γήπεδο, να βοηθώ το ΘΟΪ να κερδίζει»

Μπορεί να μη σκόραρε, αλλά είχε εξαιρετική απόδοση και συνέβαλε τα μέγιστα για τη δεύτερη σερί νίκη και την πρώτη εκτός έδρας της Ένωσης Νέων ΘΟΪ Λακατάμιας. Ο Γκιόργκι Καζαϊσβίλι, επέστρεψε στο Θ.Ο.Ι το περασμένο καλοκαίρι για να αποτελέσει σημαντική μονάδα και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται σε διάφορες θέσεις, μίλησε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου και χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη δεύτερη σερί νίκη της ομάδας, εκτός έδρας με 2-0 επί της ΑΕΠ Πολεμιδιών. Ανέδειξε τη συλλογική προσπάθεια, την προσφορά του Νώντα Χριστινάκη και τις αλλαγές που συνάντησε σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του στο Θ.Ο.Ι.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς. Ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη και η δεύτερη διαδοχική, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό για τη ψυχολογία της ομάδας. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και κερδίσαμε ένα δύσκολο αντίπαλο» ανάφερε.

Κληθείς να σχολιάσει την εξαιρετική του εμφάνιση στο κέντρο της άμυνας, ο Καζαϊσβίλι, τόνισε:  «Μας ενδιαφέρει η εμφάνιση της ομάδας και περισσότερο η νίκη. Προτιμώ να μιλώ στο γήπεδο και να βοηθώ το Θ.Ο.Ι να κερδίζει. Παίζουμε όλοι για την ομάδα. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και οι παίκτες έχουμε μια πολύ καλή και φιλική σχέση μεταξύ μας».

Για το γεγονός ότι η άμυνα κράτησε για δεύτερο σερί παιχνίδι το μηδέν, ο 19χρονος δήλωσε: «Σίγουρα η άμυνα είναι πολύ σημαντική για μια ομάδα. Η άμυνα πρέπει να είναι δυνατή. Δουλεύουμε συνεχώς για να βελτιωνόμαστε και να περιορίσουμε τα λάθη. Ο προπονητής θέλει να αμυνόμαστε όλοι και είναι μια συλλογική προσπάθεια που έχει θετικό αντίκτυπο».

Στη συνέχεια ο Καζαϊσβίλι αναφέρθηκε στον προπονητή, Νώντα Χριστινάκη: «Το πολύ καλό ξεκίνημα και η προοπτική της ομάδας έχει την υπογραφή του κ. Χριστινάκη. Ο προπονητής μας, έχει μεγάλες εμπειρίες και βοηθά πολύ την ομάδα»

Όσον αφορά στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Στόχος μας είναι να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και να προετοιμαζόμαστε για να το κερδίσουμε. Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο αγώνα, με τον Κούρη Ερήμης και πάμε να το κερδίσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Θα είναι πολύ δυνατό παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου θα τα δώσει όλα για τη νίκη». 

Καταλήγοντας, ο Καζαϊσβίλι μίλησε για τις διαφορές που συνάντησε σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα: «Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη σε όλα τα επίπεδα. Πλέον το ΘΟΙ δουλεύει πιο επαγγελματικά. Η διοίκηση είναι συνεχώς δίπλα μας για ότι χρειαστούμε, χωρίς αυτό να παρεξηγηθεί για την προηγούμενη διοίκηση. Απλά καταγράφω την εξέλιξη».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο