Με τέτοιον «Λέβα» δεν φοβάται κανένα!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με χατ-τρικ στο άψε-σβήσε ήταν όλα τα λεφτά στο 0-3 της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Αλαβές.

Φέτος είναι ο παλιός, καλός Λέβα. Το πολυβόλο που δεν λογαριάζει από αντιπάλους και σκοράρει κατά ριπάς. Ήδη έχει σκοράρει περισσότερα γκολ στην σεζόν κι από τον Χάαλαντ, κι από τον Κέιν, κι από τον Μπαπέ κι από οποιονδήποτε στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα.

Ο Πολωνός σέντερ-φορ χρειάστηκε μόλις 32 λεπτά για να πετύχει το 4ο γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα (πίσω από Ετό, Τεχάδα και Μέσι) και να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο 0-3 επί της Αλαβές.

Η συνεργασία του με τον αναγεννημένο Ραφίνια ήταν καταπληκτική, με τον Λεβαντόφσκι να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά (7’) και να αξιοποιεί και δεύτερη ασίστ του Βραζιλιάνου (22’), τελειώνοντας από νωρίς την αναμέτρηση.

Ο Πολωνός έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 32ο λεπτό (0-3) σε μία αναμέτρηση που ήταν one man show, με την Αλαβές να δικαιούται τουλάχιστον ένα γκολ, αφού είδε το VAR να της ακυρώνει εν συνεχεία δύο τέρματα από Τόνι Μαρτίνες (45’) και Μουρίνιο (85’).

Το +3 από την Ρεάλ Μαδρίτης διατηρήθηκε, με την ομάδα του Χάνζι Φλικ να περιμένει πως και πως το clasico της 26ης Οκτωβρίου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να μετρήσει για τα καλά τις δυνάμεις της, απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο…

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο