«Μάχη» στην Ευρώπη για τον 18χρονο Βίτορ Ρέις

«Μάχη» δίνουν οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες του νέου μεγάλου ταλέντου του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, του 18χρονου κεντρικού αμυντικού, Βίτορ Ρέις, ο ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς του ποδοσφαίρου, ως ο νέος Τιάγκο Σίλβα.

Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα «Athletic» Ρεάλ Μαδρίτης, Αρσεναλ, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου πιέζουν για την απόκτηση του, προσφέροντας 60 εκατ. ευρώ, ενώ η ρήτρα εξαγοράς του στην Παλμέιρας, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το Δεκέμβριο του 2028, έχει οριστεί στα 100 εκατ. ευρώ!

Ο Ρέις, αρχηγός της εθνικής ελπίδων της Βραζιλίας, υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο, με τη διοίκηση της «αλβιβέρδε» να του δίνει τις καλύτερες αποδοχές που έχουν δοθεί ποτέ στη Βραζιλία σε παίκτη τέτοιας ηλικίας, περίπου δύο εκατ. δολάρια.

Η Παλμέιρας, προπονητής της οποίας είναι ο πρώην κόουτς του ΠΑΟΚ, Αμπελ Φερέιρα, έχει αποφασίσει να τον κρατήσει στην ομάδα έως το επόμενο καλοκαίρι, εκτιμώντας πως η συμμετοχή του στο παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων θα εκτινάξει ακόμη περισσότερο το κασέ του. Ο Ρέις είναι βασικός ήδη στην ομάδα του Σάο Πάολο.

Πηγή: ΑΠΕ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο